We walk around acting like we can breathe like everyone else

Söndag at it's finest!(eller säger man 'as it's?)

Haft päronen på besök, så himla skönt och trevligt! Pappsen fixade även the final touch på lampan, så nu ser man inte längre alla sladdar 👌🏽 Sedan begav jag mig till Rabbe och fick äran att dammsuga, jag skojar inte när jag säger att jag älskart!

Hade tänkt åka på möte ikväll, men eftersom det är en sån här kär söndag slöt jag bort det då jag både måste ta bussen dit typ två timmar innan mötet börjar och sedan vänta i över 50 minuter ute i kylan på bussen hem. Under vintertid sluter jag bort söndagsmötena, men det blir bättring under sommaren, då kan man strosa runt eller ta med sig en bok och sätta sig i gräset under tiden.

Blev först lite bummed när jag bestämde mig för att inte gå, men sedan lyckades jag få en tvättid redan imorgon vilket alltid är trevligt, att inte behöva vänta en vecka. Ska även röja det sista i lägenheten så jag är fit for fight i veckan. Då kan jag fokusera på läsning, skrivning, möten and so on. Så jag fortsätter att vara nöjd denna dag 😊

Hur blir det med smileysar i blogginläggen? Syns dom eller blir det bara rutor? Jag älskar att jag skriver den här frågan när jag ändå kommer att kolla strax när jag publicerat. Egentligen är jag inte ett fan av smileys i blogginlägg, det känns som att dom inte passar in. Men jag har tydligen börjat tveka på att jag lyckas förmedla mina känslor i skrift, kompenserar med smileys. (Nu ville jag lägga till ännu en, men jag ska inte!)

  Det är fascinerande, eller..kanske inte fascinerande. Men; Jag hade ett par dar då det kändes som att jag skulle bryta ihop fullständigt. Men jag både vågade inte och ville inte. Dels för min egen skull och dels för andras. Så jag har försökt att hålla masken uppe när jag egentligen bara velat skrika rakt ut. Men, det läskiga är att 'fake it 'til you make it' verkar ha fungerat denna gång. Min dygnsrytm (ta i trä) är bättre än den varit på länge, jag gör saker på dagarna och ligger inte bara i sängen med flixen. Jag gör basic saker som jag aldrig förr gjort om jag inte måstat, kliver upp, klär på mig, bäddar sängen. Även om jag bara ska vara hemma. Jag har fortfarande dagar då jag gråter tills det känns som att en psykambulans kanske vore på sin plats, men jag hanterar det. Jag använder min av och på knapp, jag släpper ut ett tag, sedan stänger jag av och tar en paus, sedan får det svämma lite till. Jag vet inte riktigt om jag gör det här för andra eller för mig själv. Mår bra alltså. Men jag tänker att om det är så är det väl bättre att må bra för andra ett tag än att må dåligt?

Nu ska jag, återigen, äta tacos. Alltid tacos nu alltså. Blir inte less! Sedan hoppas vi att kommande vecka blir awesome!

Det känns som att hjärtat stannar
Magen vänder sig ut och in
Det blir översvämning
Du vill skrika tills
 luften i dina lungor tar slut.
Samtidigt så vill du bara le.
För det är så sant.