Here I am, dancing like tomorrow will never show

Känslan över att min lägenhet börjar likna en fräsch och fin lägenhet, underbart!

Efter att tapetserarna var här och jag skulle koppla i lampan igen funkade den inte, likadant med lampan i hallen, nu efter några dar så visade det sig att jag bara satt i kontakten fel. Idag har jag byggt lampa, den såg inte riktigt korrekt ut, den lutade hur mycket somhelst, det visade sig att jag satt skärmen upp och ner. Jag överväger att sätta upp en kamera i lägenheten så allmänheten kan få beskåda mig och mina kunskaper live, det är roligt I swear!

Nu har jag lärt mig hur man stänger av all ström i lägenheten, hur man kopplar ihop sladdar, hur man kollar säkringar och så vidare! Enda som återstår i lamplärandet är hur man hänger upp den i taket med kupan på rätt ställe. Jag är nöjd!

Jag jobbar på det där med att stå ut med rastlösheten, försöker göra saker jag tycker om, kliver upp i tid och gör saker på dagarna. Visst låter det lätt? Om det var lätt hade jag gjort det för flera år sedan!

Snart ska jag göra mig klar för möte och efter det blir det tacos i mängder. Jag gruvar mig dock för att bege mig ut i kylan, helt sinnessjukt vad kallt det är. Och vad är grejen med att jag uppenbarligen inte kan klä mig korrekt!? Till och med när jag anstränger mig och tar på mig flera lager kommer jag tillbaka in som en jävla isbit. Ge mig sommar.

Tack på förhand!