Ett virrvarr. Som makes perfect sense i hjärnan. Svengelskan. Ni vet.

Ännu en dag har snart passerat. Visst lät det där himla positivt? Det är i vilket fall ännu en bra dag som snart är över. Dom bra dagarna jag kan samla i min väska börjar bli fler och fler, grymt skönt! Men jag måste erkänna att det är inte så att jag har en bra dag utan att även känna rädsla över det. Återkommande tankar som "Äh, snart kommer det vända igen och bli dåligt!", "Eftersom den här dagen varit så bra lär ju morgondagen bli katastrof." Men to be honest så har verkligen mina bra dar blivit fler. Även under en bra dag(fan vad det känns som att jag upprepar "en bra dag" nu!) kan jag ha halvdåliga stunder, stunder av rastlöshet, tillfällig panik, oro and so on. Men jag tror, jag hoppas, att jag blivit bättre på att inte låta dom känslorna ta över och förstöra hela dagen.
 
Nu skenade mina tankar iväg.. tappade tilliten till det jag skriver. Började fundera på att, men vänta nu, senaste veckan har jag ju faktiskt haft ett par stunder som varit riktigt skit. Då jag suttit och funderat och verkligen övervägt att kliva ut och plocka upp igen. Hur kan jag ha känt så och varit så nära ett återfall men ändå hålla på att skriva att det är rätt bra nu förtiden? Är det verkligen bra? Men ja, det är bra.
 
Jag kliver ju för fan upp på dagarna, bäddar min säng och lägger mig inte där igen förren på kvällen(jag tar en timmes powernap på dagen ibland(PÅ överkastet), but I do need those), jag promenerar mer nu, jag är gladare, jag går framåt! Ibland känns det nästan som att jag bara köttar på och knappt hinner med, men riktigt så är det inte. För knappt ett år sen hade jag inte bara suttit och övervägt ett återfall, för att sedan prata om det, släppa det, fortsätta med min vardag och fortsätta gå framåt. Då hade jag konstant tänkt på det, låtit det begrava mig, dragit täcket över huvudet. Hade jag haft ångest eller varit stressad över något hade jag också lagt mig i sängen och bara försökt sova bort allt. Oavsett vad det varit. (Nu tänker min hjärna snabbare än jag hinner skriva, I'm so sorry om det här blir oförståeligt.) Så vid närmare eftertanke; den här veckan har haft jobbiga inslag av olika saker, men jag har hanterat dom så mycket bättre än vad jag gjort förr. Det kanske är det som är beviset på att jag mår bättre. Haha, shit vad jag svamlar nu..
 
Anyywhoooo...Dagen idag har varit wunderbar! Rabbeflickan ringde och väckte mig och ville ha promenadsällskap, vi trallade på i solen, hur härligt somhelst! Svettades och njöt. Avslutade på Coop där jag för ovanlighetens skull handlade ganska så bra mat. Livsgnistan fanns kvar när jag kom hem så körde lite yoga(väldigt lätt sådan, tro inte att jag beter mig som ett proffs efter en dag), dansade lös till Magnus Uggla och andra gamla godingar, pratade med Mamsen i telefon, begav mig på möte och blev sådär fullständigt glad i själen.
 
Jag har dessutom äntligen fått min pyssel pärletavla! Sitter helt besatt och lägger pärlor med en pincett som kommer bli en...trumvirvel....Enhörningstavla! Måste köpa en ram till den också. Tror nog den ska få bli den första tavlan jag sätter upp.
 
Eftersom det varit sol idag kan vi ju alltid hoppas att det är sol imorgon också, har möte halv två imorgon, så om rabbeflickan är ledig imorgon förmiddag hoppas jag på en promenad då också. Nu ska jag sluta svamla, skulle kunna rabbla vidare i evighet just nu känns det som. Vet inte ens om jag fick ut det jag ville ha sagt.
 
Nu bara en fråga till allmänheten, min hjärna hakade upp sig på det här; Säger man sol ute sol i sinne, eller sol inne sol i sinne? Ingen av dom makes sense just nu.
 
När hjärnan går på högvarv och du försöker sammanfatta åtminstone en fjärdedel av dina tankar men det känns ändå som att allt blev kaos. Det där med att jag aldrig blir nöjd över det jag skriver. Haha kan någon säga åt mig att sluta skriva pronto! It's a never ending story.
#1 - Carola

Man säger "Sol ute, Sol inne. Sol i hjärta, sol i sinne." :)

Svar: men jaa! tack! 😅😘
Anja