Apartmentbusiness

Bloggar från mobilen, så varnar redan för eventuellt många stavfel/fel ord. Autocorrect är inte på min sida och ibland är jag för lat för att korrekta (redan rättat fyra ord...).

Dagen har kommit då tid för tapetsering är bestämt, på måndag 08 entrar dom min lägenhet. Vilket innebär att jag sover borta söndag-tisdag, dom kunde inte lova att allt skulle bli klart på måndagen. Dock har jag ju en inte så stor lägenhet så logiskt sett borde dom hinna klar. Nu kom jag på en sak, tänk om jag går hit måndagkväll och kollar om det är klart, tror att det är klart, flyttar in sängen i rummet igen och sover i lägenheten. Sedan kliver dom in tisdag morgon när jag ligger och sover. Kan bli jobbigt läge. Haha! Tänk att min hjärna har förmågan att komma på exakt alla "tänk om" idéer, det tär fan på krafterna ibland!

Jag skulle ägna dagen till att börja flytta om möblerna lite och sedan göra the finish touch imorgonbitti. Meen, när jag inte kan göra ALLT på en gång blir det ostrukturerat i mitt huvud och jag gör ingenting, eller så gör jag lite och det blir bara kaos. Samma sak på mornarna eller om jag ska packa kvällen innan, hatar att packa när jag inte kan packa ALLT på en gång, eller om jag kliver upp på morgonen och har jättemycket tid på mig. Såna stunder och som denna, slutar med att jag blir helt handlingsförlamad. Idag lämnade jag sängen alldeles för sent (tänker inte ens skriva ut här vilken tid jag lämnade sängen). Påbörjade ommöblering. Men hamnade i soffan.

Min nya plan är; lägga mig i sängen och sova strax, ställa klockan och kliva upp i vettig tid imorgon, göra ett fetryck och fixa allt på en och samma gång. Bära eller brista!


Oh well, om några dar är mitt vardagsrum nytapetserat och redo för inredning! 🤗🤗