Just take her picture

Första dagen på länge som jag vaknar upp utan fetångest, så fruktansvärt himla skönt.

Däremot vaknade jag upp med tusentals tankar och funderingar. Självklart är en av dom min ständiga fråga till mig själv, vad gör jag med mitt liv? Jag vet nog egentligen exakt vad jag gör, det är bara det att jag fuckade up(återfall för er som inte vet), och planen jag hade utstakad blev framskjuten. Det finns inte ord för hur bitter, arg och besviken jag är på mig själv för det. Så pass besviken och arg att jag varenda dag slåss i min egen hjärna för om jag ska ge upp och slopa planen helt och hållet eller om jag ska fortsätta kämpa, bita i det sura äpplet och stå ut i att plan b tar längre tid än plan a. Jag har ingen annan att skylla än mig själv. But I'm not a quitter. 

Det kan nog verka som att jag är det dock, ibland tror jag det nästan själv också. Men jag snubblar, jag har snubblat så mycket i mitt liv att jag blir tokig, måste köpa rätt skor. Och ibland tror jag att jag gör rätt val men det visar sig vara fel. Men jag får inte glömma att jag gjort en jävla massa rätt val också. Jag gör dom fortfarande. Jag ska fortsätta göra dom.

Haha, fan vilket "peppa mig själv" inlägg det här blev...

Idag ska jag iallafall skriva listor i förbannelse, jag ska skriva en kortsiktig goals lista, beroende på vad man definierar som kortsiktigt.  Jag ska måla mina naglar, dricka kaffe, lyssna på bra musik, njuta av den blå himlen, skriva upp alternativ för vad jag vill göra in life; fortsätta litteraturvetenskap på universitetet, svira om och utbilda mig till snickare, bli Umeås bästa städare, flytta till Stockholm och bli krönikör eller vad fan somhelst.

Njut av söndagen gott folk och hoppas ni haft en fin midsommar!