Svammelsvammel

Det här inlägget innehåller inget vettigt, inget intressant. Jag försöker bara hålla liv i bloggen.
 
håhåjajaa..Livet som sjukskriven, är långt ifrån en dans på rosor. Ibland känns det nästan lättare att plugga och vara sjuk och må skit än att ta en "paus" från plugget och vara sjukskriven. Men nu, efter många om och men, verkar det lösa sig. Jag har dock lärt mig min läxa nu och tänker inte andas ut och tro helhjärtat att allt är som det ska nu, det ser jag på torsdag. Då kan jag antingen andas ut eller...fortsätta oroa mig eller vad det nu är jag gör.
 
Anywho! Farmen. Japp, jag följer farmen slaviskt, längtar hela dagarna till klockan slår 19.30. Numera får jag iallafall inte en hjärtattack efter varje avsnitt och vill kräkas och slita ut mina inälvor för att jag inte förstår mig på hur människor fungerar. När en viss person åkte ut blev det genast mer behagligt att se på. Däremot är Farmens sidekick Torpet sååå himla mysigt att titta på! (Även här, efter att en eller två personer lämnat) Jag blir varm i hela hjärtat, I love it! Men det var inte det här jag skulle tala om, jag skulle berätta hur uppenbarligen himla tråkigt jag har om kvällarna, jag stalkar alla deltagare i Farmen på internet och googlar och håller på. Och nej, jag är ingen stalker som tänker ställa mig utanför deras fönster eller skicka fanbrev, jag har helt enkelt inget annat för mig. Och det är betydligt lugnare i själen att "leva" någon annans värld än i min egen just nu, haha! Alltså herregud..
 
Jag vill gå ut och gå, jag vill köpa gymkort jag vill vara aktiv och göra saker!!! Men sedan jag blev sjukskriven(pga alla mina fantastiska psykiska besvär) så har typ min kropp lagt av. Jag skojar inte, dagen efter jag blev sjukskriven så vaknade jag upp förkyld och jag har inte blivit helt frisk sedan dess. Det växlar varenda dag mellan snorig näsa, rakblad i halsen, feber, hosta, förbannad huvudvärk och så ofantligt, ofantligt trött. Jag har tack och lov inte allt på en och samma gång, det växlar som sagt. Det är knappt så att jag märker det vissa dagar för att nu är jag van vid det. Men att gå till affären och tillbaka får mig att vilja lägga mig direkt i hallen och sova. Men jag tänker att promenader lär ju göra mig piggare iallafall, och hostan och resten, ja.. det lär väl försvinna nån dag.
 
Det var en vän på fb som la ut ett words per minute test, så jag prövade. En gång, två gånger, tre gånger, osv. Jag slutade tills jag fick ont i händerna. 77wpm kom jag upp i. Det ska bli mitt mission. Är det möjligt att komma upp i 100? Jag tycker inte att jag är så fasligt långsam, så är 100 möjligt? I will do it!
 
Imorgonbitti måste jag sätta mig och skriva en to do list så jag får något vettigt gjort.
 
Puss på er!