When you do the right things, it might feel like you're flying.

Dagarna fortsätter att gå, som de ju alltid gör, konstigt vore det annars. Jag har legat i sängen sedan innan 21, påväg att lägga mig och sova. Men efter det här inlägget är det sovdags påriktigt.
 
Jag känner mig så himla lugn och säker på vad jag gör och ska göra i olika delar av livet. Tänker jag framåt sommaren och hösten så ja, då får jag panik och tankarna börjar gå iväg i helt fel riktning. Men jag tänker att jag behöver inte bestämma eller planera sommaren och hösten fullt ut, redan nu. Det kan få vänta. Jag har andra, viktigare saker att göra just nu, och det är väl Just Nu som man lever.
 
Jag har shoppat massor av böcker idag på bokrean. Ser fram emot att de ska anlända! Ett par rent intressanta och sköna böcker, men flera kloka, intressanta, bra böcker. Inser dock att jag snart måste införskaffa mig en till bokhylla eller göra om på något sätt. Men när tapetseringen är klar ska jag eliminera vissa möbler och införskaffa några nya, en bokhylla får helt enkelt hamna på inköpslistan. Om inte någon har något knep på hur man kan placera böcker eller ha dom någon annanstans än i en bokhylla? Vill självklart att dom ska synas, gotta love them books!
 
Jag har gjort så himla bra saker för mig själv nu och det kommer fortsätta i veckan. Det känns så himla, himla bra! På torsdag har jag ingenting att göra så jag tror att det kommer att bli en dag till att organisera, planera, skriva listor osv! För det börjar bli så mycket i hjärnkontoret nu att jag kan inte riktigt skilja på allt. Jag måste även skaffa en arbetsyta(jag skaffade en sån när jag började universitetet, men sedan sjukskrivningen har det förfallit, blivit kaos och det står nu en tv på den och bakom tv:n har jag gömt massa skrot). Jag måste ha någonstans där jag kan sitta och skriva och fokusera.
 
Nu säger jag godnatt, jag återkommer imorgon.