Update. Från mitt oerhört intressanta liv.

Ännu en måndag gjord, jag har däremot den klassiska söndagskänslan i kroppen. Legat i soffan framför Netflix i nästan tre timmar, känns som trettio timmar. Är helt galet slut i huvudet och kroppen. Energinivån är på noll.
 
Att jag känner tacksamhet över att vi inte har föreläsning förren 13:00 imorgon är alltså inte konstigt. Onsdagen är fri från föreläsning och seminarie, men Ska däremot läsa och skriva som en dåre. Då blir det prov på hur bra självdisciplin jag har.
 
Angående det jag skrev igår om programträffen blev det helt annorlunda än vad jag målat upp i mitt huvud. Det var himla mysigt och trevligt faktiskt. Ingen dansade på bordet (hade visserligen kunnat vara underhållande), ingen hade sex på toaletten(vad jag vet) och ingen kräktes(vad jag vet). Jag såg faktiskt enbart en ciderflaska när jag gick. Så nä, det var långt ifrån mitt skräckscenario. Men det ändrar ändå inte mina åsikter kring att jag tycker att universitetet verkar ha snedvriden syn på alkohol.
 
Nu ska jag inta liggläge i sängen tillsammans med Odysséen. Och Muntlig och skriftlig kultur.
 
Imorgon kan vi ju alla hålla tummarna för att jag lyckas skrapa ihop en sockerfri dag. Det är mer än läge nu kan jag lova.
 
Bye georgous!