Är det möjligt att ha för mycket känslor? Är det möjligt att bry sig för mycket?

Det känns som att jag har tusentals tankar i huvudet och olika saker jag ska göra, men jag försöker frenetiskt hålla fokus på det som är viktigast just nu. Omtenta om ett par dar och därefter hemtenta. 'Det går som det går' har blivit min nya approach för att inte stressa sönder eller få för mycket ångest. Men blir nästan rädd att jag anammat det tankesättet lite väl hårt. Ni vet, när man blir nervös över att man inte är nervös.
 
Idag har jag iallafall haft en fantastisk dag hos frugan. Först spenderade vi tiden åt plugg och därefter agerade jag sminkpalett.I love it! Och Nico är så himla duktig, inte bara på just själva sminkningen, utan the way she handles me. Går iväg lugnt och stilla och hämtar papper när jag får skrattanfall och tårarna rinner och förstör sminket. Jag älskar dig ♥
 
Imorgon har vi redovisning och resten av dagen spenderas med näsan i böckerna. Jag har gett mig fan på att acea(skriver man så?) den här omtentan. Blir ju dubbelt så jobbigt om det skulle bli ännu en omtenta och där vill vi inte hamna.
 
Anywhooo.... jag har somsagt tusentals tankar i mitt huvud. Sjukt mycket jag vill skriva om och ni som läser här kontinuerligt vet att när det är för mycket i mitt huvud blir det svårt för mig att få ned allt.
 
- Mina många försök till ommöblering
- Min trötthet
- Mina framtidsplaner
- Rädslor
- Bokförlagsnamn
- Nicolina
- Mina framsteg
- Universitetet
- Kommentarsfält i olika sociala medier
- Min lägenhet
- Mina skavsår
- Feminism
- Min hjärna
- Det faktum att många av dessa punkter börjar med "Min" eller "Mina"
- etc. etc.
 
Jag vill skriva om alla dessa punkter, det spinner runt i huvudet på mig och gör mig tokig. Visst blev ni lite intresserade? Typ mina skavsår? Vad fan har jag egentligen att säga om skavsår? Det ni! Det kan jag lova att det blivit en hel uppsjö av tankegångar i min hjärna och speciellt på mornarna på grund av dom. Well folks, nu ska jag trycka ner mitt vackra ansikte i madrassen(inte kudden, i madrassen, ni som vet ni vet).
 
Godnatt kära medmänniskor!
 
PS. en punkt till; att jag fortfarande efter alla dessa år slänger in engelska ord när jag skriver, låter bättre i mitt huvud men ser crazy(nu gjorde jag det igen..) ut i skrift. Jag ska bättra mig. Fred ut!