Underneath my skin, that's where all the answers live.

Nu ska ni få höra en hemsk grej. Jag kan inte ha spotify på min dator. Tacka vet jag gamla, goa youtube. Men det hade varit sådär lyxigt bekvämt, som nästan vi alla vant oss vid, att ha spotify. Jag laddar iallafall ner det nu igen och gör mitt femhundraelfte försök till att få det att fungera. Cross your fingers.
 
Jag ligger i min vackra, bäddade säng och har just stickat och sett på Skam. Men mitt garn tog slut. Funderar på att sätta mig i soffan och måla. Just blivit påmind i dagarna om hur roligt det är att rita med blyerts, gotta love it ♥
 
Score! Lyckades inte få spotifyappen att fungera, meen, upptäckte att dom har web play. Praise the lord, thank you God! Hamnade i extas nu. Musik alltså♥♥
 
Det var himla länge sedan jag skrev, när jag fyllde år tror jag var sist. Men det har varit för mycket i mitt huvud, för mycket negativitet, dålig energi. Kanske då jag behöver skriva som mest. Men jag drar mig alltid för att skriva nuförtiden när det känns som att det bara är darkness i mig. Det är visserligen aldrig enbart mörker, men ibland känns det som så. Jag har börjat komma tillbaka nu, går i rätt riktning igen. Det är så skönt.
 
Jag är sjukt tacksam över solen och det underbara väder vi hade i fredags, så grymt härligt. Blev lite parkhäng, som jag saknat det, och som jag längtar till många fler sådana dagar i sommar.
 
Nu är min lägenhet städad och ren, det var längesen jag städade den ordentligt. Det behövdes och känns så grymt efteråt. Jag har absolut inget vettigt att skriva ikväll, jag kände bara att det var på tiden att jag skrev här igen, så jag inte tappar det, som så många gånger förr. Nu ska jag gå och göra en, förhoppningsvis, god shake.
 
Talk to you soon!