Glory mornings.

Okej, jag bara måste tokgnälla ett stycke eller två. Men jag lovar att avsluta med något positivt(och det är inget framtvingat positivt). Men jag ska bara spy ur mig mornar som dessa sedan ska jag let it go och blicka framåt.
 
Jag vaknar med värk, min rygg och mina händer can go and fuck themselfes. Sedan inser jag att jag inte kommer hinna göra nytt kaffe, så as usual slänger jag in gårdagens morgonkaffe(med smör och ägg, mmm) in i micron. När jag sen väl samma minut jag inser att jag måste springa halsar i mig kaffet har det blivit kallt. Inte ljummet. Kallt. Jag springer ut till bussen och inser att det sista jag gjorde med mitt ansikte var att smeta in det med kokosolja. So yes! I'm shiny. Nu sitter jag på bussen och vill helst lägga mig ned i fosterställning och gråta och skrika för min mage. Min mage gör så förbannat jävla ont att jag tror jag ska avlida. I can't handle it. Eller jo, klart jag kan, cause I'm doing it.
 
Anyways, jag ogillar väldigt starkt stressmornar som dessa. Kliva upp tidigare? Jo, jag försöker. Varje morgon. Men uppenbarligen inte tillräckligt mycket.
 
Oh well. Enough with the whine.
 
Efter jobbet vankas kalas hos världens bästa nu 6åriga kille, älskade Jordan fyller år ❤ sedan hakar jag på herr Åman till elstockholmo vilket också kommer bli trevligt.
 
Igårkväll var det sent firande av min födelsedag med frugan och my lovergurl. Vi såg FastF8 and yes, det pirrade i maggropen! När jag kom hem insåg jag också att det var min och fruns 8års dag 😍
 
Oh well, nu sitter jag på das work(som också är fantastiskt på olika sätt) sen ska jag hem och packa klart. Raka mina ovanligt håriga ben ska jag också göra.
 
Trevlig helg gott folk! Jag hoppas ni har en bättre morgon än mig(min börjar dock vända nu 👌) Ni borde även lyssna på Betty Taller - pocketful of sunshine. Det är min happy song!