we manage do control our feelings. sometimes.

Det är ju roligt nästan jämt. Tvättdag = städdag. Tajmade dagen bra också! Igår låg jag däckad i sängen hela dagen, tog mig upp för att äta på kvällen annars var det täcket över huvudet som gällde. Men idag känner jag mig back on track, tvättar, städar och betar av min to do list. Varit inre stress och lite lätt ångest ett tag, skjuta saker framför sig. It's never a good thing. Men lättnaden när man gör bort sakerna. Den är fasen obeskrivlig. Nu är inte allt bortgjort och ordnat än, men på god väg. Tack mig själv för att du vaknade på rätt sida idag!
 
Helgen var fantastisk, började med att fira Jojjo som helt plötsligt är 6 år gammal! Tittat på gamla bilder från Istidsgatan och my good vad liten han var, nu är han ju en hel människa!! Med ett hjärta av guld och en charm som får vem somhelst att smälta. I would do anything for you ❤ så mycket den pojken gett mig utan att ens veta om det. Tacksamheten är enorm!
Efter födelsedagsfirande åkte jag till stora staden och hade en fortsatt underbar helg.
 
Jag har gått och blivit addicted av Amy Winehouse, så grymt bra 👌
 
Nu ska jag strax ställa mig i duschen och get ready för att bege mig till Herr Åman. Har inte sett karln sen söndagkväll, såhär kan vi ju inte ha det. Måste kramas!
 
Jag har egentligen massor att skriva, men ni vet när det blir för mycket så man kan inte sortera något. Då hoppar man över det och skriver en annan dag. Synd för er, ni får tyvärr vänta med att hoppa in mer i Anjas hjärna.
 
Puss!