Life from the bright side

En helt fantastisk helg har jag haft. Njuter av livet till max atm. Framtidstro. Tacksamhet. Det är bra grejer det.
 
I fredags var jag med jobbet på Västerbottens museét för första gången, otroligt mysigt där. Bäst var nog "We have a dream" utställningen, vackra bilder med små, vackra och starka historier. Har du inte varit där borde du ta dig en sväng förbi, vet dock inte hur länge just den utställningen är kvar där. 
 
Jag har även finally taget tummen ur och börjat gå på möten. NA-möte. Bara tagit mig på två stycken än så länge just nu, men det är två mer än tidigare. Och jag är så glad att jag börjat nu, har skjutit på det och väntat. Väntat på vad liksom? Det är fortfarande nervöst och skrämmande. Men lättnaden och känslan efteråt är värt det.
 
Igår var jag med kära systrar, Soffe och Lea, på kära Håkan Hellström konsert. Jag har inget annat att säga än magiskt. Magiskt.
 
Idag startade jag och Herr Åman med kaffe i solen, sedan begav vi oss till Obbolas marknad. Litet men mysigt. Fyra feta korvar fick vi med oss hem. Eftermiddagen spenderade jag med Kate och Nico på stallet där vi fick mysa med häst och se när Katie hade hopplektion❤ Dom brudarna alltså!
 
En perfekt sommarhelg har det varit med massor av sol och en skvätt regn.
 
Just nu är jag nöjd och glad fast lite lätt dageneftersocker-cranky och trött.
 
Jag hoppas att det här måendet håller i sig i veckan också. Jag hoppas att solen fortsätter skina.