Du reser dig upp från dammet och tar fram dammsugaren.

Suttit och väntat på att Farmen ska komma ut på play, men nädå, det är några timmar kvar. Jag skäms lite över att jag ser på det, men när man inte orkar vara i sitt egna huvud är det ett perfekt program att se på :)
 
Veckan som nu lider mot sitt slut har varit en skitvecka rent ut sagt. Och ja, jag skapade det själv. Jag lät alla negativa tankar segra och jag har mestadels sovit för att slippa verkligheten. Det slutade med att jag övervägde att antingen klippa håret eller möblera om i lägenheten. Tack gode gud så blev det det senare alternativet. Sedan somnade jag gött i sängen igen och drömde dom sedvanliga mardrömmarna som åter igen är på besök.
 
Fredagen kom och jag lyckades, med motivation från annat håll, lämna sängen och verkligheten. Helgen har varit top notch, dygnet är någorlunda återvänt och jag ser fram emot veckan som kommer då jag har saker att göra både måndag, tisdag och onsdag. Äre inte fantastiskt så säg?
 
Jag har dock fortfarande den där känslan av att vilja sova. Jag är så enooormt trött och motivationen och tron på mig själv är inte på topp. Men jag har återtagit mitt förnuft och vet att Nada blir bättre av att jag struntar i saker, sover, duckar, flyr. Ingenting.
 
Min plan är att skriva en lista på ca 5 saker som jag ska göra under veckan. Boosta självförtroendet lite och få den där sköna känslan över att jag gjort det jag ska och att jag inte är totalt värdelös.
 
Well, I've got a plan och det borde kännas lite ljusare efteråt och under tiden.
 
Jag har fått en insikt om att mina ups and downs, som i veckan, då det mörka bara sköljde över mig, kanske aldrig kommer plana ut helt. Och det kommer aldrig sluta vara så fruktansvärt svårt att värja mig mot det. Men så länge jag inte släpper taget, inte drar täcket helt över huvudet, då kanske jag kommer fortsätta att bli bättre på att hantera det.
 
Xoxo