It's a dangerous thing. Distractions. You know.

Vilken surprise att jag hamnade här. Satte mig vid datorn för att göra bort lite skolarbete och helt plötsligt blev det väldigt viktigt att blogga först. Men jag har åtminstone inte börjat städa än, skola först, städa sen. Egenansvar tror jag det kallas.
 
Fyra dagar har passerat, i fyra dagar har jag varit universitetsstudent. How fab is that!? Efter första dagen kände jag för att bryta ihop, hade inte pratat med en enda person under rasterna eller lunchen(ringde Nicolina iallafall så jag inte kände mig heelt ensam!), jag målade upp världens katastrofscenario tre år framåt. Men... sen kom dag två och det löste sig. Hehe, konstigt va? Nu känns det jävligt gött att åka till uni, klassen verkar härlig och än så länge har jag inte behövt stå längst fram i klassrummet och få en panikattack(Japp, jag tar för givet att den dagen kommer att komma, men det tar vi då!)
 
Kursen vi läser nu, Litteraturvetenskap och kreativt skrivande A verkar intressant och rolig, so that's a plus! För det mesta tänker jag mest att jag går i ännu en skola. Men sedan tänker jag efter lite till och då slår det mig, jag kom in på universitetet och jag läser ett program som jag faktiskt vill läsa och som ger mig kunskapen till att jobba med det som varit min dröm så länge. Det är helt jävla fantastiskt hur det ser ut just nu, om man backar bak två år hade jag aldrig trott att jag skulle vara där jag är idag. Så jäkla nöjd och tacksam. Möjligtvis lite stolt också.
 
Idag fick jag äta lunch med fina Marie, underbart att träffa henne igen ♥ Imorgon har vi dagen ledig, men ett ambitiöst gäng tänkte samlas och skriva lite tillsammans, så jag tänkte återigen pröva det där med eget ansvar och göra dem sällskap. Iallafall en timme, sedan ska jag dejta Nicolina. Först gymnasiet tre år tillsammans och nu universitetet tre år, jag älskart!
 
Bortsett från alla böcker till programmet som jag måste införskaffa har jag även bestämt mig för att köpa en historiebok. Jag kan noll. Jag vet att kvinnorna fick rösträtt 1921(pinsamt om det årtalet inte stämmet, isåfall har hela mitt liv varit en lögn...), men mer historiekunskap än så finns inte i mitt hjärnkontor och nu inser jag att det kan ju var rätt nödvändigt att ha...
 
Jag borde sluta uppdatera er nu, för jag har inget vettigt att skriva egentligen och istället göra det jag borde göra. Bye loves!