When the green is living life

När jag vaknar upp och har en bra dag. Då går jag mest och oroar mig under vilket klockslag det kommer vända och det kommer bli en dålig dag. Hur smart är det? Inte smart alls. Borde stanna upp och bara vara tacksam över att jag vaknade upp i tid, inte var för trött och kände att jag bara skulle snooza liite till. Utan jag har gott om tid på mig, hunnit dricka kaffe, ska äta frukost, sedan göra mig klar för att åka till jobbet. Solen skiner dessutom!
 
Igår la jag i en till vitlöksklyfta i vattnet bredvid den andra som legat där ett tag och börjat få rötter och växa, men den jag la i igårkväll har redan börjat växa! Hur häftigt är det inte? Funderar på när eller ens om man ska flytta över dom till jord? Måste google that och lära mig något. Nu imorse tog jag även avokadokärnan och la i vatten och hoppas på att något händer, har dock hört att det tar längre tid. Men ska  få låna lite jord imorgon, så då blir det jordpyssel.
 
Det roliga är att när jag var yngre var jag helt bestämd över att inte äga en enda växt när jag flyttade hemifrån. Jag hatade blommor. Men jag minns exakt när det ändrades, vi hade fått ett par blommor av mor och far och svärföräldrar, ena blomman såg en dag väldigt ledsen och typ döendes ut, så jag gav den vatten, ett par timmar senare hade den redan börjat sträcka på sig igen. Sjukt fascinerad blev jag! Sen dess så vill jag ha massor av blommor och blad. Dom är så coola, och det ser ju faktiskt rätt ombonat ut när man har sånt.
 
Nu ska jag kicka igång musik och tralla till duschen :)
 
Trevlig onsdag folks! ;*