17 december

Känslan när man vaknar på morgonen och inser, innan man ens klivit upp ur sängen, att man glömde köpa kaffe igår. Det tog ett tag att lämna sängen med den vetskapen. Men jag tog mig upp. Jag kämpade. Jag stred. och jag tog mig till soffan.
 
Nä, for real. Jag har inget kaffe. Eller jag har något slags kaffe, men tror inte vi har rätt grej för att använda det. Ska strax gå till köket och undersöka saken. För det här går ju inte.
 
Och är det inte roligt, att varenda gång man bestämmer sig för att börja träna/röra på sig mer, och till och med hinner starta. Då Vipps! Så vaknar man upp och känner att "Nää, men vafan, varför inte börja bli sjuk?" Min hals är inte 100%. Så jag förväntar mig att en förkylning komma skall, hade ju varit fint om den försvann innan jul iaf!
Men jag ska ändå ta mig i kragen och gå ut och gå. Men först kaffe. Och kanske vänta nån timma, när är det egentligen ljusast ute nowadays?
 
Ska även vika kläder. Hela lägenheten är full....Kaos när man glömmer tvätten i maskinen och inte hinner köra den i torktumlaren/skåpet. Värt.
 
Nu till något annat; Jag gick den här gången in med inställningen att jag skulle gilla julen! Det började bra. Julpyntade, drack glögg, åt pepparkakor, tittade på lucia, ätit julbord, gav julkalendern en chans (som dessvärre för ubertråkig, men den kanske är till för barnen..). Men, nu börjar jag fasen tröttna på julpyntet! Så Note to next year; Börja inte julpynta så tidigt.