22/04 - dancing in the past like the future isn't coming

boya! Inombords går jag på högvarv, är taggad, speedad, skulle kunna springa 50 mil utan att behöva ta ett andetag och jag känner mig stressad men sjukt motiverad. Samtidigt är jag tröttare än vad som går att förklara, vill lägga mig ner och sova i en vecka och inte behöva tänka på något alls.
 
Mixed feelings as always.
 
Tillbaka till skolan efter ett lov som faktiskt varit bra. Begav mig hem till mor och far i onsdags, sedan kom alla kära syskon och syskonbarn. Så slutet på lovet bestod av massa lek, godisätande, kortspel m.m. Det känns lite tomt och konstigt nu. Det hade varit grymt skönt om alla bodde på samma ställe.
 
Nu sitter jag på studieverkstan och borde räkna matte eller plugga svenskan. Men jag är inne i ett konstigt kapitel på matten så det går dåligt och svenskagrejerna är hemma.
 
Jag vill hem och tokstäda mitt rum, rensning av garderoben står på schemat, likaså färgning av utväxten. Vill egentligen avfärgahåret ännu en gång så jag kan slänga i en till rödfärg och hoppas på att det blir det resultatet jag vill. Men avfärgning känns som att det sliter sjukt mycket mer på håret och jag har inte råd med att tappa allt, så jag sliter på det lite minder med bara en färgning. Får stå ut med att ha svart/vinrött hår. Det funkar det också.
 
Nu upptäcker jag att jag inte kan skriva på datorn utan att det gör ont i min vänstra arm, sjukt mystiskt. Min egna dator är den enda som funkar. Wonder what the problem is?
 
And I'm tired of walking slowly,
seeing everything,
can't runaway from my own feelings.
Så jag slutar, lägger i en hög växel igen,
och  bara springer. Som aldrig förr.
Cause I can't handle this no more.