31/05 - when you act like everything is okey

because it is okey.
 
Jag känner mig ambitiös idag, sitter på skolan och gör inte ett skit. Snodde Isses datorn och tänkte göra bort bloggnördandet, boya! Igårkväll kom Evve och Alivia, det luktade cutieness i vår lägenhet imorse, det gillas! 

Jag är babyblå idag. Det händer inte ofta. Jag köpte ett linne och tänkte, det är färgglatt, men ändå coolt. Men som vanligt när jag köpt något sånt så blir jag osäker och det slutar med att jag nästan aldrig använder dom. Men Soffe tvingade mig. Så här sitter jag. Babyblå. Men jag börjar vänja mig redan och faktiskt gilla det.
 
Dagen ärnh/ Isse. Dagen är kaos. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra vad och när. Men det löööser sig. Allting kommer lösa sig och bli bättre igen, om du har pengar i fickan nananananaaaaa.

Det går rykten på skolan om att jag är osocial, tur att jag är snabbare än blixten då.
 
Måste bara tillägga att vår rektor är snurrig idag, han kom fram till mig och sa "Var det en hård helg i helgen?" Jag förklarade för honom att det var längesen det var helg. And then he woke up! Därefter så böjer sig Semere ner och tar med handen på golvet. Han sätter sig upp och flinar varpå han säger "jag svär jag såg en tennisboll!" och nej, det var ingen tennisboll på golvet.
 
Jag trivs här.