27/02 - I haven't failed.

Nu hoppas jag att jag gör rätt beslut. Med tanke på att jag igår somnade ex antal gånger under samhällskunskapen, även under tiden som jag antecknade. Jag har 1 och en halv uppgift kvar + ett prov att skriva imorgon. Min hjärna har lagt av. Den är på alla andra ställen förutom på 1700-talet där den borde vara. Jag har till på torsdag, 24.00 på mig att göra klart det här. Jag har gjort sex uppgifter på tre dar.
 
Jag väljer nu att(det låter som att jag gör värsta feta livsvalet, men så är det inte, jag måste bara förklara och resonera med mig själv istället för att tänka "Jag ger upp." och sedan ägna morgondagen åt besvikelse för att jag gav upp), jag tänker inte skriva något mer ikväll, jag tänker läsa på om statsskicket litegrann, sedan bara ta det lugnt och se farmen på tv4play osv och somna tidigt. För att imorgon ta nya tag och känna mig mer som en människa, på morgonen ägnar jag tid åt provet och skriver det, därefter ägnar jag eftermiddagen och kvällen till att skriva klart och skicka in dom två sista uppgifterna.
 
Jag ser ingen annan lösning i det hela än denna. Om människor bodde i min hjärna och min kropp skulle alla förstå vilken påriktig jävla plåga och vilken störd jävla ansträngning allt sånt här krävs av mig, så skulle inte det här inlägget låta så patetiskt som det gör.
 
Jag försvarar mig själv jävligt mycket nu känner jag. Även fast ingen påpekat något eller har någon aning om vad jag gör/inte gör. Om man inte räknar med allt jag blottar och lägger ut här på bloggen.
 
haha lol....jag kommer skratta åt mig själv när jag läser det här inlägget senare i framtiden. Nu säger jag tack och hej för mig. Paus. breathing, not giving up.