23/08 - when a mans voice can make you feel so alive

I vanliga fall när jag tvättar såhär tidigt går jag ner som en zombie, sedan går jag raka vägen tillbaka till sängen och ställer klockan på när första maskinerna är klara+lite till. Den här gången blev jag väckt av min käre karl, så jag skuttade till hissen och när jag kom tillbaka till lägenheten så gjorde jag frukost och satte mig och åt. Nu ligger jag här och trallar i mitt huvud. Konstigt.
 
Vid 11-12 kommer Sarah min sköna böna och hämtar mig, jag ska följa med henne på Maxi och handla sedan åker jag med henne till Nordmaling. Helgen spenderas där med Alex, eventueellt åker vi in till stan.Jag har sån abstinens nu att jag inte vet vart jag ska he mig.
 
Igårkväll städade jag och Rabbe lite i hennes lägenhet. Hon ska inte ha den någe mer. Jag blir ledsen i ögat. Fast jag har vant mig lite, såhär sakta men säkert. Förra sommaren kommer always vara bland topp 2 bästa. Jag, rabbe och hennes lägenhet. I lööööved it. Dock är jag lite upprörd på rabbeflickan, hon var påväg att slänga sin Staggering t-shirt när vi rensade bland kläderna igår. Men jag räddade den. Så nu är den i mina ägo. I wont let it go! Däremot lät jag nyckeln hängas tillbaka. Weell, good old memories!
 
Jag tänker vara i Nordmaling tills...ja, tills jag är redo att face the fact att skolan börjar på onsdag. Så tisdagkväll. Om han orkar ha med mig att göra tills dess. Jag är långt ifrån redo för skola nu. citerar Jordan: "Jag will inte."
 

Nu ska jag inte tänka mer på det, utan försvinna in i one tree hills värld, vänta på klockan åtta, slänga in en ny tvättmaskin, sedan börja göra mig i ordning.