30/4 - From the start

och ett slut finns nog inte.
 
När jag var 10 dar gammal så fick våra grannar en dotter. Jag fick en ny granne, en fyrmänning och en bästavän föralltid. Jag minns inget alls från bebistiden, jag har bara sett bilder från oss tillsammans då. Men vi har hängt ihop så länge jag minns. Varje sommar så lekte vi med varandra, allt möjligt gjorde vi. Badade med deras hästar, lekte Ronny och Ragge, Jönssonligan, Lejonkungen, Bumbibjörnarna. Vi gick till och med till Lögdboa ibland och kollade hur mycket pengar vi lyckats skrapa ihop(mamma, ibland tog jag en femma eller tia som låg i vågen på köksbänken, I admit it.), sedan köpte vi godis och mumsmums och sprang över vägen och slängde oss bakom en kulle och låg och mumsade i oss allt och hoppades på att inte bli upptäckta. En dag när vi var ute och lekte så sprang vi in till mig för jag behövde gå på toaletten, mamma och pappa var inte hemma, jag hade inte lärt mig torka mig själv, mina syskon, ALLA mina sex syskon stenvägrade att hjälpa mig, dom satt i soffan och skrattade åt mig..Vem tror ni tog toalettpappret och assisterade mig? My best friend did. Ohyeah! True story.
Hemma i deras kök så så var det en liten öppning under en bänk. Dit sprang vi och gömde oss när hennes Morfar kom och var påskärring. Vi blev livrädda.
 
Sedan började högstadiet och vi gled ifrån varandra rätt rejält. Vi hälsade knappt på varandra i korridoren. Vi hade båda våra egna problem och vi visste inte riktigt vad vi skulle säga till varandra. Allt hade ju förändrats.

Sedan började vi gymnasiet, och där nånstans, jag minns inte riktigt hur det var eller gick till, men vi hittade tillbaka till varandra. Och nu är vi återigen oseparerbara.
 
Vi är så lika så det finns inte, men samtidigt olika. Hon fyller år på kungens födelsedag, jag på hitlers, jag är oftast mörkhårig, hon är blond. Man kan tro att hon är ängeln och jag djävulen. Det trodde jag ett bra tag. Men sedan upptäckte jag att hon är lika galen som mig, om inte galnare. Men samtidigt så har hon den finaste, bästaste, underbaraste personligheten. Jag vet inte vad som hade hänt mig om inte jag hade henne. Hon är min starkaste påle(yes, det där lät så fel, men du vet vad jag menar! =])
 

Hon är den som får se mig helt förstörd och på botten, hon får se mig galen, crazy, speedup, hon får se mig arg som en galen bitch, hon får se mig lyckligast. Hon får se alla sidor hos mig och jag bryr mig inte för jag vet att hon aldrig skulle lämna min sida och jag skulle aldrig lämna hennes.
 
Rabbeflickan, jag är mest glad att jag har dig! Du är den starkaste, ärligaste och bästigaste person jag vet. Jag älskar dig ♥

GRATTIS RABBE PÅ 21 ÅRSDAGEN!