17/09 - Happy days always comes back

Inatt var det omöjligt att sova, min hjärna gick på högvarv. Efter 03.00 somnade jag finally och 06.42 flög jag upp ur sängen med mindre än 10 minuter kvar tills jag var tvungen att springa till bussen. Jag hann! Sminket fick dock ordnas på bussen. Men jag hann! Inte en dag har jag missat eller kommit försent till skolan och det känns bra.
 
Det gör att det inte känns lika jobbigt att jag missar två lektioner imorgonbitti. Dock bara arbetsstuga först och andra är samhällskunskap. Men tack och lov har vi First Class, så kan gå in där och kolla vad som händer. Imorgon drar jag på möte hos min hjärnskrynklare nu när hon kommit tillbaka från semestern så ska hon fortsätta ta sig an min konstiga hjärna. Fast jag tycker den börjar bli mer och mer normal. Ja, faktiskt!
 

Påbörjat artikeln vi ska skriva på svenskan också. Vi var och besökte Skulpturparken på Umedalen förra veckan, om jag inte skrivit det, och vi ska skriva lite bakgrundsfakta om den och välja ut en skulptur vi ska fördjupa oss lite i och vad vi har för tankar om den. This i my man that I'm gonna write about;

Trajan's Shadow - 3
Trajan's Shadow är hans namn.
Skulptör: Sean Henry

Fick skjuts av Cicci idag till stan efter skolan, hon körde mig även till Ålidhem där jag hämtade mina lovely shoes som ni kan se på facebook, sedan körde hon mig till Universum och därifrån tog jag bussen hem. Skrattade sönder med systeryster om en väldigt, väldigt ful grej. Sedan tog jag världens längsta och skönaste dusch och därefter placerade jag mitt sexy ass i sängen och påbörjade artikeln, som går förvånansvärt bra. Efter referatet vi skrev, som gick rent åt helvete så dåligt, var jag rädd att det här skulle gå lika dåligt. Men icket!

Nu ska jag räkna lite matte, sen tänker jag nörda Pretty Little Liars och se om Rabbe kommer förbi ikväll trots regnet, vilket jag tvivlar på, annars är hon tokig. Jag har nämligen glömt en blå hoodtröja som jag nyinförskaffat och en jacka/tröja som jag nyfått, hos henne and I miss them too much.
 
Även lånat två böcker från biblan idag, så nu tänker jag varva mellan Jag är Zlatan Ibrahimovic(som jag lånat av Emil) och Tretton Skäl Varför.
 
Nuuu, ska jag sluta skriva även fast jag skulle kunna skriva en hel roman just nu känns det som. BYE B's!