31/10 - dance the devils dance

Att ligga vaken till halv fem och se SoA oavbrutet i ca fem timmar(bortsett från pausen då jag gick och hämtade Coca colan som stod i kylen och väntade på att bli behövd) och sedan inte somna förren 40 min senare, var nog väldigt korkat såhär i efterhand. Mest med tanke på att jag klev upp innan elva för att tvätta vid tolv. Idag mår jag illa, är yr, trött så inihelvete och bara deeeg.
 
Jag ska lägga mig i sängen 21.00 ikväll och se Soa till senast 00.00. I need to sleep.
 
Idag är moder jord här och hälsar på och ska stanna till imorgonbitti, 11.00 tar både mor och syster tåget mot nordmaling, fast tror soffe ska iväg till någon polare om jag inte hörde fel. Vilket innebär att jag blir ensam hemma. Kuuuul. Men jag har iof en hel del att sysselsätta mig med, om man bortser från SoA, hehehehhe. Ska skriva klart om Carl Von Linné ikväll. och imorgon väntar något annat roligt.
 
På fredag drar jag hem till rabbeflickan, skriver en engelskatext som ska lämnas in efter lovet och sedan startar vi vårt kära partaj när hon kommer hem från jobbet. Det blir Olles kära Olles såklart. Where else liksom?
 

Nu är trion, mor,syster och Jorre iväg och handlar så jag ska passa på att se SoA(SURPRISE!) och kanske pn:a lite. boya!
 
some times,
you're better off
quiet.
 

Hart of Dixie är också en ny serie som ska påbörjas. BOYA!