28/05 - don't you ever leave

Helgen har varit kalas rakt igenom, det gillas!

På lördagen åkte jag till födelsedagsbarnet Jordan som fyllde 1 år. Där firade vi honom, åt massa gott, skrattade åt världens bästa unge som försökte öppna presenter och även leka med dom. Lika lycklig i själen blir man varenda gång man ser honom!

Sedan fortsatte jag lördagkvällen på ungefär samma sätt som fredagen, basfestvännerna var Matti och Rabbe båda kvällarna. Kvällarna innehöll skönt folk, handklovar, kajen, alkohol, bitmärken(på rabbe), blåmärken, irländsk snubbe, basket, lätt stukad fot(jag körde på högra denna gång och den har redan blivit bättre (Y) ), häftiga humörsvängningar, mys, mat, redbull(Matti stod som vanligt för den mesta andelen), Pussyblocker HAJA och massa mer! I like it alot.

Rabbe är visst ute på en långpromenad nu, men både jag och Matti känner att vi börjar bli för gamla för tvådagars. But I wont leave it. Måste hålla partyt igång. Nästa helg verkar dock bli lugn.

Igår så firades morsdag med två tårtor i Bodbyn, gott vare!

Nu är jag hemma i Järnäs igen och planen är att jag ska vara hemma hela veckan. Förutom imorgon då jag nog sover i stan om jag ska komma i tid till skolan på onsdag.

Om några dar är det bara en månad kvar tills jag blir heltids umeåbo. Det känns scary somfan men även otroligt, sjukligt, jävla taggande.

Nu ska jag gå och leta fram mitt pass som eventuellt kommer behövas i augusti.

Förrförra veckan blev det fem dagar tillsammans med Matti, förra veckan också. Det är så underbart mysigt och härligt så det finns inte. Vi får se denna vecka hur länge vi klarar oss utan varandra, vi lär iaf träffas på stan någon timma någon/några dar. Hehe...Jag tycker som om dig massvis honey!

Förövrigt så vill jag öppna fönstret i mitt rum, men dom där jävla spindlarna skrämmer mig...Vill inte vakna inatt och ha någon krypandes i mitt face.