23/06 - it will be like...I don't know

cause I've never done it like this before.
Inte med denna förvirring, rädsla, oro.
What if this is wrong?
What if this is right?
 
Kom hem vid kvart i tolv efter lite jobb. Gjorde golunchen! Fiskbullar m.Hummersås och potatismos! Sedan drog jag ut en filt, kudde, bok, SOLSKYDDSFAKTOR(faktiskt!) och la mig och chillade. Katten Kenneth kröp ihop under filten och njöt av skugga medan jag trodde han skulle kvävas till döds, tror inte han diggade mig särskilt mycket när jag lyfte på filten var femte minut för att kolla så han fortfarande andades.
 
Även fyllt en...en....det heter....inte badbalja...en halvstor gummigrej som man fyller med vatten, som Jordan visst ska bada i senare. Jag blev sjukligt sugen att sätta mig där själv redan nu.
 
Snart ska jag gå ut och steka lite till, sedan blire middag och kanske en dusch innan ytterligare några timmar med jobb.
 
Jag satsar på att bli brun i sommar, därav att jag inte tänkt eller orkat lyssna när någon påpekat solskydd. Men efter både mor och systers tal igår och idag så valde jag att vara tråkig och förnuftig och ta det. För i min värld så får man, iallafall inte jag, någon färg alls om jag har det på mig. Solar jag däremot utan bränner jag mig så in i helvete och blir rödare än ketchup, men sedan, efter några dar så ser man faktiskt lite brunfärg! SÅ DET SÅ! just det. Nu kommer mamma och frågar om jag har bränt mig..Muppigt...hur kan hon tro det?
 
Okej, solen kallar! och glassen..
 
maybe it's because people been hurt too many times.