28/12 - I'll hold my mask until you break it.

if we're gonna do this dance
I need my high heels
 

Dygnet är totally vänt. Var vaken till sju imorse också, men det braiga med det är att jag nog ska ta 07.15 buss imorgon om det inte blir ett lite senare tåg, och då är jag ju som redan vaken! Perfect!
 
Åkte hem för att träffa folk och göra lite saker, men planer blev ändrade så jag har bosatt mig i lägenheten med facebook, mobilen och one tree hill. and it's been nice!
 
Imorgon drar jag till Lögdeå över dagen och natten, på söndag återvänder jag hem för att tvätta så jag har kläder på nyårsafton. Jag har mixed feelings för nyår. Vi har gjort samma sak dom senaste åren och det har varit trevligt. Jag älskar att fira nyår med Katie, Nico och kompani. Men samtidigt så känns det som att det alltid dör efter 12, jag lyckas tappa bort alla, traskar runt by myself och taggen försvinner så jag far hem och sover. Jag har även alltid den där jävla ensamhetskänslan gnagande i mig varenda nyår. Och en liten del av mig vill stanna hemma, köpa godis och ligga i sängen och bara chilla hela kvällen. Då borde det inte kännas lika jobbigt. Fast jag vet mycket väl att om jag väljer att göra det kommer jag inte vara nöjd då heller. That's me, Anja Lundholm, aldrig riktigt nöjd, alltid något som saknas.
 
and I guess it's not that hard to figure out why.
För många besvikelser dödar en långsamt inifrån.
 

Ikväll blev en kväll då jag tänker för mycket. Blir galen på det. Sometimes you wish you could just turn it off. Men det fungerar inte riktigt på det sättet. Ingenting går att bara stänga av. Men tänk om det gjorde det. Skulle inte hela världen vara lite lyckligare då?