24/04 - So kill all that poison

and stand up and scream.

Jag hade tänkt vara flitig och sitta vid köksbordet och plugga idag också, but no. Mitt huvud värker och jag är tröttare än tröttast. Min mage slår bakut och jag tänkte att oh så bra med mat! men nej, det går inte över. It fucking hurts. Så jag tänker ligga i sängen och nörda 9gag, ginatricot och ngn film en stund. Sedan ska jag göra religion, no matter how I feel.

Morgondagen ser jag fram emot grande mucho! Psykologi, thumbs up! Samhällskunskap, thumbs up!(känns fortfarande underbart att känna så nu) och efter skolan drar jag till Soffe en snabbis för att hämta presentkortet♥ och ett usb, säga hej till soffe och fråga om hon är cool, pussa jordan och säga att han är knäpp ibland. Sedan drar jag tillbaka till stan och möter upp Matti vid fyra, dåå ska jag dra med han på en shoppingrunda! Eller okej, jag ska gå på en affär. Tur för han! Men han tycker om mig så mycket att han gör det med glädje :} Sedan drar vi till Midgård där det ska vara någon hippelihop grejs, bl.a. Promoe! Blir nog awesome =)

Nu fick min dator Bluscreen för andra gången and I don't understand why. Så nu ska jag skynda mig att publicera innan det all goes away :O Måste göra något åt min kära dator..

It's eating me from the inside
it tears me apart
and I don't know where to run.