29/09(2) - This is who I am, this is my life, this is my journey.

This is what I give you today folk; En bild på mig + 10 fakta om mig.

 

  1. For thoose who doesn't know; Jag brukar kallas för Korven. Vill ni ha historien, fråga om historien.
  2. Jag är totalt värdelös i köket, no joke! Jag är riktigt dålig.
  3. Jag har otroligt svårt för att lita på människor och släpper sällan in de i mitt liv. Förutom här på bloggen, här är jag bra på att blotta mig.
  4. Jag är däremot väldigt bra på att "känna" om det är en bra eller dålig människa. (inkluderar ej pojkar, där är jag rätt dålig.) Fast jag brukar ha rätt angående dom också, bara det att ibland hoppas jag för mycket och inbillar mig saker och ting.
  5. Jag har grymt bra självförtroende, jag utstrålar styrka och mod(har jag hört), but that's not the truth. Jag har urusel självkänsla och känner mig väldigt sällan snygg nog, bra nog, smart nog osv. Jag känner mig aldrig tillräcklig.
  6. Jag har väldigt lätt för att prata om alldagliga saker. Men när det kommer till känslor, eller något problem jag har, så borde jag vända mig till mina föräldrar eller fosterföräldrar, jag vet att jag får och att dom vill det. Jag vill det. Men jag kan inte. Det går inte. Jag är bra på att uttrycka mig i skrift, men att forma dom där orden med min tunga och be om råd och hjälp. Det går inte, oavsett hur mycket jag vill. Det slutar alltid med att jag bor på mitt rum och drar täcket över huvudet.
  7. Jag älskar att skriva och ja, jag erkänner; jag är bra på det.
  8. Jag älskar att träna, tro det eller ej. Men känslan av att ligga helt utslagen på golvet är underbar. Jag är däremot jävligt dålig på att ta mig dit nuförtiden.
  9. I'll do anything for my family and friends. och ja, det gör nog dom flesta. Men jag menar verkligen vad somhelst. Ni är det bästa denna värld har och jag är glad att ni är i mitt liv
  10. Jag ångrar väldigt många saker jag gjort här i livet. Jag vet, man lär sig av sina misstag, och ja jag håller med. Jag önskar bara att jag kunde göra om vissa saker, och visa att jag faktiskt lärt mig. Typ inte gått ut skolan med urusla betyg fast än jag är jävligt smart. Jag skulle ha gjort många saker annorlunda. Väldigt många.