31/10 - Here I am, fighting

Idag har, som jag skrev igår, varit en bättre dag. Klev upp rätt tidigt, för att vara mig, vid elva typ, tänkte vara duktig och äta frukost men det var så tyst där nere så jag traskade upp och råkade somna om. Klev upp igen vid ett typ och åt lasagne a la Marie, som förövrigt är så jävulskt gott! Sedan frågade jag om John och Mois ville följa med på en promenad, så vi tog varandras händer och traskade iväg. Himla skönt och det gick jävligt snabbt, alltid roligare att ha sällskap. Sedan tog jag en dusch och efteråt såg vi på DH i soffan. Sedan vankades det middag.
Drack kaffe och åkte sedan in med Marie till nordmaling för att köpa snus och hämta Jessica. När vi kom hem blev det filmkväll, as usual, fast denna gång slutade den abrupt. Filmen fick för sig att stängas av och alla gick tills respektive rum för att sova. Tror jag. Jag gjorde det iaf.

Eller sova ska jag inte göra än, ska försöka fortsätta skingra mina tankar genom att städa rummet(vilket jag hade tänkt göra tidigare idag men det blidde inte av), och rita lite.

fighting for my life,
försöker hålla huvudet över ytan
det går nätt och jämt
men jag är så jävla, jävla rädd.
Rädd för att tappa allt,
sjunka ner och ligga där på botten,
och inte ta mig upp.
Men jag vägrar, jag vägrar ge upp.
Jag vet att jag kan göra allt bättre än vad jag gör nu.
I'm stronger than this.
I'll keep on fighting for my life.
För någon dag ska jag inte överleva längre,
någon dag ska jag leva.