31/03 - Some things you just don't wanna see

Jag går sönder.

Skolan kan ta sig någonstans, likaså pengar, även jag själv. Jag är less, förbannad och massor av andra saker. Mestadels pga mig själv, som det så ofta brukar vara. Jag hatar mina val jag gör ibland. Som vanligt. Det är alltid som vanligt. Jag lyckas inte med någon ändring. Jag vill plocka ut min hjärna och konstruera om den. Blaah!

Har samhällskunskap nu och pluggar till ett prov. Det kanske är ett plus, jag gör ju faktiskt något. Dock inte atm, men jag kände ett stort sug för att blogga och gnälla. Det här är nog en whineblogg. Men så kan det vara ibland.

Och helgen kommer bli hård. Imorgon blir det krogen, mest troligen nyktert, men det är roligt ändå. Men det blir alltså en sen natt(Evelina, jag tänkte ringa dig ikväll och kolla om jag får sova hos dig). På lördag måste jag upp tidigt och ta en buss in till stan för att sedan ta en buss in till nordmaling så jag är där klockan 10.00. För då ska jag åka till Härnösand och spela match. Tränaren ringde och hade panic för dom var helt utan målvakt, så han i princip bönade och bad om att jag skulle komma. Och jag sa Ja. För jag har lite svårt att tacka nej till att ta i en handboll. Även om jag redan nu vet att det kommer gå uruselt. Så jag tänker inte ens anstränga mig för att försöka göra så att det kommer gå bra, iallafall inte innan, under tiden så självklart, då gör jag mitt bästa. Men jag tänker inte stanna hemma från krogen på fredag, som nog många tycker att jag borde göra. Men icket!
När jag kommer hem ska jag försöka ta mig i kragen och plugga. Som vanligt så har jag en hel hög att välja bland, så det är det iallafall inte brist på. Tur att man har något iallafall (Y)

Jag vill teleportera mig till min säng och sova. Koppla bort allting för en stund och bo i drömmarna. Det blir en tidig kväll ikväll, inbillar jag mig själv iallafall. Det kommer vilket fall somhelst sluta med att jag bosätter mig i datorn och fantiserar om en annan värld.

Jag är less och till råga på allt håller jag på att bli sjuk. Passande. Jävligt passande. Jag hittar aldrig någon riktig tajming i mitt liv. Det blir för det mesta fel. Ibland lyckas jag. Då blir jag glad en stund. och förvånad. Alltid förvånad. Aldrig helt nöjd.

Sådär glad vill jag vara igen.
Bilden ser inte glad ut.
Men jag grät av lycka.
Nicolina klev ut ur hissen.
Det hade jag inte förväntat mig.
Oväntad glädje är nog den bästa.

Så tänk om du bara kunde komma och
förvåna oss. "Hej, ni hade bara en mardröm."
Vet du hur lycklig jag skulle bli då.
Lyckan skulle vara förevigt.
Inget skulle kunna bryta ned mig.
Kom tillbaka kära syster.
Kom tillbaka nu.