28/06 - I can't see an end

and I don't want to see it
and I don't think it exist in this chapter.
This chapter, is the whole book, under this chapter.

and I kind of love it.

Tisdagkväll och jag är helt död. Jobbade hela förra veckan, ledig lördag och söndag då jag spenderade midsommar i Kålaboda hos Po. Det blev den lugnaste midsommaren på evigheter, middag hos hans bror och lite chill, sedan åkte vi hem till Po och tog det bara lugnt. Grymt skönt var det måste jag säga =) Igår var det jobb och jag gjorde en liten fet halvtabbe där på kvällen, men ingen skada skedd iallafall. eehehehe! idag jobbade jag 7-16.30 och det är både det lugnaste och det drygaste passet, men jag gillart! Imorgon är jag ledig men ska in med kvart över åtta bussen och gå på möte. Ska även svänga förbi hos systrarna om dom är hemma och ska försöka hinna med stan en sväng. Jag har många saker på min Behöver Lista. Vet dock inte riktigt hur jag ska prioritera det, smink, kläder, almanacka+pennor osv, "nyttiga" saker(såsom en ram, pärm, hårddisk, och jag tror kanske att almanackan går under denna kategori också.) Men iaf så har jag en svag känsla av vad som kommer gå först, liiite smink, och liite "nyttiga" saker. Kläderna får vänta tills lönen kommer in. Plus att det är sommar nu och då har man knappt på sig kläder och på jobbet spelar det inte så stor roll hur man ser ut.

Ska försöka ta en hyfsat tidig buss hem så jag hinner sova massor till klockan 12 då jag börjar jobba på onsdag. Faaast (evve, jag hoppas du läser det här, jag är waaay to lazy för att ringa eller smsa), funderar på att sova i stan och ta en buss in vid 10-11. om det går någon vill säga.

Jag kommer på mig själv ännu en gång med hur mycket jag älskar att blogga, man får som ordning och reda på tankarna då. Superduper!

Samtidigt som jag trivs till 100 på jobbet så önskar jag att det vore liite mer ledig tid. För ni finns det inte mucho tid över till vänner, solning, Po, familj, sena nätter, andning osv. Men eftersom jag inte har något inplanerat efter sommaren än så får jag väl njuta av dom sakerna då. Iallafall mina vänner&familj om dom har tid över för lilla mig då, sena nätter, andning och jag hoppas det blir mycket Kålaboda =)

Nuu ska jag sluta skriva, fast jag skulle kunna hålla på länge till, men jag ska gå ned och äta en macka sedan lägga mig i och sova. Så.Jävla.Skönt!

when that smile shines
the stars and the sun doesn't exist.
when that touch feels,
chocolate is like liqourice.
when that voice speaks out loud,
all the songs is like a sound from a mosquito.
It's just amazing.


En bild på mina bästa flickor får ni också.
Jag saknar er älsklingar! ♥