28/7 - do you wanna bang that?

Sofia påstår att jag är dålig på att uppdatera. Jag förstår inte riktigt vad hon menar..hmmm......*thinking*

Jag sitter på hennes soffa nu och rapar ikapp med Jorre, eller han har rapat färdigt och ligger och ska sova nu. Jag rapade dock inte lika stora rapar som han, så vi ligger nog lika.
Jag luktar svett. Och smuts. Elise skulle nog säga bajs, men nej, hon bara ljuger. Jordan luktar däremot himmelsk bäbis. Jag trivs med att skriva bäbis med ä, fast bebis med e är också fint, beroende på hur man uttalar det.

Jag svamlar om absolut ingenting nu. Så nu ska jag försöka vara vettig och skriva om det jag vet att ni alla vill veta! höhöhöhöh....

Idag slutade jag tolv, när jag gick(punktering på cyklarna) till den sista panshisen så rann(inte bara blött och klibbigt, det rann) svett på min rygg. Skönt. Efter jobbet traskade jag till bussen och åkte iväg till familjen Qaisi/Lundholm. Vi har skrattat lite åt Jorre, Soffe, Mike och andra saker. Dom är en väldigt rolig trio måste jag säga. Vi har även ätit pizza(jag) och glass. Såklart! Glass är ett väldigt stort måste på sommaren. Fast just nu är jag dock väldigt sugen på en iskall öl och lite mys. Men nejnej, inte det. Får väntas till nästa helg då jag är ledig. Imorgon blir det först stan och träffa Nicolina och cruisa runt lite och sedan ska Soffe, Evve&Jag traska på stan lite och shoppa. Sedan drar jag hemåt till skogs och på lördag vankas jobb och (Sofia bryter ihop i skratt och säger att hon känner sig som mormor när hon*gör något med handen**fortsätter skratta* sedan gick hon) och fira broder som fyller år idag och på söndag blir det mer jobb. Måndagkväll tror jag att jag drar till kålaboda till Po och på onsdag blire mer jobb, såklart. äh,pengar är braaa och jag trivs på jobbet fast haatar att inte få dricka öl eller umgås med vänner när jag vill. Blir tokig.

Nä, nu ska jag traska iväg till nästa lägenhet! pussba