28/02 - Jag skulle kunna kräkas upp alla mina inre organ

Jag är så satans less och trött och funderar på hur fan jag ska ta mig upp imorgonbitti. Det lyckades jag ju inte med imorse. Men tanken på att få fara till Andreas efter skolan lockar väldans mycket. Jag känner ett grymt stort behov av honom just nu.

Jag är less, trött, ledsen, arg och frustrerad. Don't ask me why. En lista på bra och dåliga saker(Mina listor kommer bara då jag inte riktigt vet hur jag ska formulera allt. Då tar man det punktvis, funkar super!)

1. Träningen ikväll var så grymt jävla skön. Jag är så förbannat glad att jag tagit upp handbollen igen, nog för att det går inte precis vackert för mig, men ge mig bara ett tag så ska jag nog vara på banan igen. När jag gick in i omklädningsrummet så var jag påväg att kräkas. Det pga att vi avslutade träningen med sjuan. Himla trevligt det där!
2. Andreas imorgon och enda till på torsdag, eventuellt fredag. Jag finner inte ord över hur lycklig han gör mig. Han är sådär lagomt(mycket) knäpp, rolig, söt, charmig på sitt egna sätt och dessutom är han så inihelvetes sexig (mina flickor på skolan är nog lagomt less på mitt tjat om det, hehe! But you love me anyway!!). Jag trivs iallafall hos honom, jag kan andas när jag är med honom.
3. Daimen som ligger bredvid mig. Den ska ätas upp så fort detta inlägg är klart!

4. Återigen, frågan är hur jag kommer ta mig upp imorgonbitti. Jag hatar att försova mig, det kan man inte tro med tanke på hur många gånger jag gör det. Men det är så jävla irriterande! + försover jag mig så att jag inte hinner åka med in klockan 08.00, då är det kört för mig hela dagen, även om jag vaknade typ 08.15, då är alla på jobbet och ingen mer buss går det härifrån.

5. Att min bäbistjockiskatt måste avlivas (Leo). Det suger mest av allt. Jag fullkomligen HATAR att måsta ta bort djur. Man blir så jävla fäst vid dom och Tjockis är ju så gosig och underbar. Han snarkar när han sover, jag saknar det redan, med tanke på att jag inte längre bor med honom, men jag brukar iallafall få avnjuta hans snarkande när jag är där och sover. But not anymore! Anywho, Tjockis, du får hälsa till Rolle, Wille, Rocky, Amir och Angelina. Okej? Duktig pojke!! ♥ Och du vet att Bögen kommer sakna dig också.


Okej, nu ska jag sluta skriva så jag hinner sova också! Godnatt.


Puss my love ♥
Ha det bra nu!
Jag saknar dig =)