31/12 - what about the promises?

Kliva upp tidigt..Jo tjena! I'm still in the bed! Skickade emergency sms till Katie och Nico. Jag är allt annat än nöjd än valet av kläder till ikväll, mitt hår ser ut somfan(nu pratar jag om utväxten), jag har inte smink nog med mig, jag har en klumpfot. Men mina flickor är bra på att cheer me up! Katie; "Ingen kommer ändå titta längre ned än till din röv. Så ta det lugnt :*" När jag började gråta i telefon med Nico så började hon skratta åt mig. Fast hon löste ändå alla mina problem. Jag avgudar helt ärligt mina girls. 

Jag borde kliva upp ur sängen nu(jag lovade Nico att göra det för en timma sen. Jag fastnade lite). Måste bege mig till duschen, sedan dra på mig kläder, fixa håret och dra iväg till Katie och fixa resten där. Jag mår helt ärligt dåligt över att jag inte kan ha klackiskor på mig ikväll. Nyårsafton = klackiskor!! Men inte detta år. Tydligen. Fml. Klumpsko och en converse får duga.
Men nu, ärligt, nyårslöften? Why? som jag mest troligen skrev om förra året. Men varför ska man ge löften om en livsförändring när det enda som ändras är en siffra när man skriver året? Bestämmer man sig för en ändring kan man göra det när somhelst. Och för att ändra något i livet måste man verkligen kunna bestämma sig, och vad är det som säger att man är ju där och är helt övertygad om att göra något bara för att det blir 1 Januari Nytt År. Det är ganska stor chans att man failar med sitt löfte eftersom man egentligen bara gör det för att ha ett Nyårslöfte.
Jag är så negativ att jag blir charmig ♥
Duschen ropar!
and you make my heart go for a race