24/04 - sometimes you just wanna run

Gårdagen var helt jävla amazing! Förfestade hos Katie med Nico, Ronja och Tirri. Fula och sjuka bilder togs och skrattades åt, bh-storlekar snackades, utomjordingar diskuterades, jämställdhet likaså and so on. Sedan bar det iväg till Five där jag helt plötsligt nådde den perfekta dimman och dansade med Nicolina på högtalarna, och med Katie så skulle jag gå framåt lite snyggt genom dansgolvet men glömde att jag stod uppe på scenen, så när trappsteget ner kom så låg jag där på golvet bland alla människor och dog av skratt och fick en hjälpande hand av Katie.
När det var färdigt på krogen kom min Rabiesflicka and her friends och hämtade upp mig där det bjöds på mer alkohol och ut på ett kort litet äventyr där jag även mötte en Röd kille som skrämde skiten ur mig och hoppade in i bilen. När vi kom hem till Rabbe låste jag in mig på toaletten och pratade i telefon med den omtalade Göteborgarn och när vi lagt på gick jag raka vägen till madrassen och somnade sjungandes;"love and married, can't danananana, love and married, can't danananana, love and osv.." Jag hade låten på hjärnan när jag vaknade imorse också.
Kan bara säga att det var helt klart en utav dom bästa utekvällarna jag haft! Det var perfekt!

Imorse åkte jag och Rabbe back to Nordmaling, jag for till Lögdeå och hon till Mo. At home befann sig, Sofia, Evve, Mike, Lukas, mormor och mor&far. Vi åt mat och massor med godis. Och då dök Rabbe upp och hjälpte mig med tårtan. Sedan fick jag underbara presenter som allihopa kommer komma väl till nytta. Därefter fikade och de flesta hamnade nog lite i koma. Men det är så det ska vara! Följde med Rabbeflickan en bit hem och sedan gick jag raka vägen hem till sängen och sov en timma och gosade med Bögen som förövrigt är den snyggaste och goaste katten som finns!

När jag kom hem till Järnäs så var The Detts nere vid klipporna så jag tog på mig en tjocktröja och traskade ner dit (jag joggade faktiskt också, så jäävla skönt.), där var det cosy as usual och nu märks det att sommaren är på g! När vi kom hem tog jag en välbehövlig dusch och sedan hade Moa och Jessica ordnat gurka, morötter, melon och dipp. Så vi placerade oss i Jessicas säng och såg på Johan Falk.

Iallafall, Underbara två dar!

Men ändå (ni förväntade er väl inte ett helt inlägg med bara positiva saker? Haha!) så är det något som är kaos i min hjärna och gör hela min kropp kaosig och jag är rätt less på det.

Nu ska jag iallafall försöka sova, om inte en trevlig filur loggar in på msn =)