28/07 - PSYKOS

känner du som jag?

Shakespeare, oh kära shake. Jag ska skriva en artikel om honom, kommer bli sjukt intressant! Är så jäkla motivierad. Vem var han egentligen? Hur många gånger ställer man sig inte den frågan under dagarna...Ska bli så himla kul att påbörja det här nu ikväll och äntligen bli klar, efter sisådär ett år. helt underbart!!

Egentligen; Shakespeare. Vem fan bryr sig? Totalt ointressant. När jag sitter och ska skriva på en jävla restuppgift från tvåan(eller var det ettan?), så flyger mina tankar iväg till; så jävla fail jag är ibland!! Hur lyckas man få en så simpel(men tråkig) uppgift, hängandes efter sig såhär länge? Jag blir så less!! Mitt huvud värker och jag vill bara sova. Är trött som ett svin!

SOV ÅT MIG!

Men! Nu ska inte mina tankar få hindra mig, för jag vet att jag kan uppgiften, skriva is my thing. Men det är sjukt tråkigt att leta fakta, but I shall do it! För jag vill ha bort alla jävla restuppgifter. Ärligt talat så ligger jag risigt till i skolan. Fan att jag ska vara så hemlighetsfull angående min skola och allt plugg. Stänga ute all hjälp eller ljuga och säga att jag lämnat in saker och ting. När jag egentligen inte gjort ett piss. Nu har det gått lite för långt...Men jag är fränast och kan fixa det! Det mesta är iaf som sagt skrivsaker, så det är lätt. Bara jag lyckas trycka undan alla mina fladdrande tankar. Det är dom som stör.

Så nu, focus! Borde egentligen stänga av mobilen och logga ut från msn. Men...Nä.

See yaaa!! Om inte Shaken slukar in mig i hans värld totalt och jag hamnar i någon psykos och tror att jag är hans fru. Eller nåt..Jag skriver här istället, för att fördriva tiden. Jag kom på mig själv nu. BUSTED! Så..nu lämnar jag er. Have fun!

Vi kan ju hoppas på att det finns ännu ett inlägg klockan sju eller något där det står simpelt; DONE!knubbsäl.