28/02(3) - awake again!

Nu ska jag lämna det varma, varma sköna täcket, sätta fötterna på det kalla golvet, tycka synd om mig själv för att jag inte är en björn och kan gå i ide på vintern, sedan ta en dusch.

Efter duschen blir det fikataaajm! Sedan klär jag mig och sminkar mig och är allmänt cool. Sedan blir det "Hej Umeå!" Det jag gruvar mig över är morgondagen. VILL INT! Nicolina, krama mig imorgon!

Jag taggar sjukt att hitta min snygga killtröja. Eftersom jag inte har tillgång till sådana längre --.-- Så måste jag införskaffa mig en egen! Och dom tjocktröjorna jag har, börjar bli för gamla, små, slitna och fula. Så vill vi ju inte gå klädda.

Just nu så känner jag mig som den ledsammaste, ofräschaste, sjukaste flicka som finns på denna jord. Mensvärken hatar min mage, huvudet värker, det känns som att mitt högra öga är två storlekar större än det ska vara, min hals är så där ond och äcklig, det kryper i mina ben men jag känner mig ändå på toppenbra humör!


och jag är orolig, orolig, orolig! Men det ska snart vara över det också (=


Jag funderar på om dom kommer tycka att det är för tidigt att kliva upp. Vi ska åka klockan 11.00 ungefär. Lite mer än tre timmar kvar. Det är inte för tidigt. Men jag känner mig alltid jätte tidigt när jag är först upp. Men någon måste ju vara det också! Fast det kan hända att Kenneth och Marie är vakna, det vet jag inte. Jaja, nu (vill jag gråta av smärta) går jag till duschen!

see yaaa

love the clothes!