30/09(2) - So stop staring at me with that scared look, it's only make me mad!

and show me some attitude, cause it's not me that is the bitch in this drama, it's you that doesn't give me something to fight against!

Nu sitter jag ensam i köket, en bilresa hem, en middag bestående av underbar kasslergryta a la Marie, och en trevlig stund med Moa, senare. Jag ska strax gå och städa på rummet, skicka ett sms åt min älskade man, sedan bosätta mig framför idol, och slutligen ringa min älskade man och säga åt honom hur underbar och hur fin han är. Sedan ska jag sova!=)

Jag tog inte med mig min kära dator hem idag, det ni! Jag sitter vid familjens bärbara. Hehe ;] Kunde inte hålla mig ifrån, men det blir betydligt mindre iallafall! Det blir dock skivor som får spela för mig ikväll, och inte spotify. Åh kära spotify.... (L)

Och idag har jag fått utbrott på en kär(?) klasskamrat också. Inte Nico denna gång(du vet att jag tycker om dig snygging!) utan en grabb, som helt ärligt, har något fel ? Jag fullkomligen hatar när folk säger att de tycker en sak, men inte kan förklara varför!


nä, puss på människor! eller? nä, puss på min babe!

gettin to work work! see ya!