31 Mars 09

You smell like shit. Fanockså. This wasn't what I wanted. Got damn it's killing me. Tilltala mig.

Jag taggar faktiskt median i fortsättningen. Skriva. Kärlek i tusen. Nog för att jag lär inte skriva om något jag vill skriva om, men det är ändå jävligt underbart.
Dock inte att jag måste filma, jag har absolut ingen aning om vad jag ska filma, och jag kan inte ens, men det kan ju bli intressant. Ni kan ju bara gå och bli tillsammans.

Nu håller vi på med lagar och etik, rätt kul faktiskt.

Jag tror det är något fel på min mage. Det är myspys. Kärlek det också.

Jag känner deprissionen komma, och Per sa vad jag var tvungen att göra, men vet ni, jag orkar inte. Jag bryr mig helt enkelt inte. Viljan finns inte. Vad är det för mening? I'm falling and I can't turn back.
Men än så länge sköter jag skolan, bortsett från de där "försovningarna", så än är det lugnt. You don't have to worrie. Jag ska sköta skolan så jag tar mig bort från Nordmaling, Umeå, Sverige någon gång. Hade det inte varit för att jag velat det så hade jag inte brytt mig så stort nu. Jag är en utav de få som verkligen älskar livet.
Det är komiskt, att den person som faktiskt lyckas få mig att känna mig bra, är min psykolog. Jag tror inte jag skulle klara mig utan honom. Han ger mig ändå styrkan. Genom att bara säga de där sakerna. Fan så glad jag blev.
Han är den enda, som jag  verkligen känner att han tror på mig.
Och det gör så jäkla mycket. Jag vill inte fylla arton och måsta sluta. Det finns inte, jag kan inte tänka mig det.

Jag känner för att låsa in mig på toaletten och gråta såhär lagomt mycket. Men jag ska inte. För jag har ingen anledning till det. Jag fortsätter med pluggandet istället.

I helgen ska jag till syster Evelina och chilla. Gå på stan, dricka choklad, softa. Jag längtar.