Oh, what an amazing thing it is. To have choices, you know.

Jag har haft en fantastisk helg tillsammans med min kära. Vi har tokmyst, umgåtts med vänner, shoppat, kramats och pratat. What a fantastic thing it is to feel ♥
 
Han skjutsade hem mig och alla mina grejor och hjälpte mig att få i ordning på skrivaren, dock så saknas det en sladd som ska införskaffas imorgon. Han rådde mig att köpa en trådlös skrivare, meeen, jag ville ha en med sladd. Den kom utan sladd. Men världen går inte under för det, haha det fantastiska är att jag blev inte ens irriterad, lite suck var det, men jag har kommit in i något zen-mode. Jag borde ha fetpanik över skolan, jag borde ha blivit grymt stressad över att jag inte kunde börja använda skrivaren idag, jag borde ligga i fosterställning och gråta i duschen. Eller, borde..vad som känns som vanligtvis och att det hade varit min normala reaktion över allt det här. Och ja, lite orolig och stressad är jag väl. Men jag låter det inte komma åt mig. Jag andas och säger att jag fixar det imorgon, jag gör det jag kan och ser väl hur det blir. Det är rätt skönt faktiskt. Det är rätt skönt att inte ligga och gråta och kännas som att jag ska explodera inifrån.
 
Men jag har verkligen insett att ALLT kommer bli värre om jag bryter ihop och faller. Jag har liksom inte tid för det(tror jag), jag har inte energi för det heller. Jag har inte lust. Så jag gör det jag kan, hoppas att jag gör rätt och väntar på att se resultatet sen.
 
Jag har lyckligtvis tre timmars lucka imorgon då jag ska bege mig ner till stan och fixa sladden och även böja till bågarna, glasögonen faller ner hela tiden. Och ja! En sak till som vanligtvis skulle ha gett mig magont och stress och min hjärna hade gått på högvarv, jag glömde min mobilladdare hos M och laddar den nu genom datorn(kommer ta minst 7 timmar innan den är laddad), men om den hinner dö innan jag hämtat min laddare igen så är det okej. Världen går inte under om jag är mobillös några timmar eller ens en dag.
 
Imorgon på eftermiddagen har vi programträff, vi ska träffa dom som går termin 3 och alla lärare, spännande. Därefter ska vi typ ha knytkalas. Jag vet inte riktigt om tanken är att man ska ha med sig kakor eller mellanmål eller en fet köttbit. Men jag tänker att jag gör en undersökning imorgonbitti och ser vad mina kära klasskamrater ska ha med sig. Det jag däremot är fascinerad över(läs; sjukt upprörd, förbluffad och irriterad), det är när det i princip promotades att vi skulle ta med oss en flaska vin eller sprit till knytiset. Av läraren. Inte: "Ta med er mat och valfri dryck." Utan uppenbarligen känner universitetets lärare att det inte räcker att säga valfri dryck och att sen om eleverna inte uppfattade att vi faktiskt fick ta med oss alkohol in i skolans lokaler(vilket jag tycker är fucked också, men det är ju min åsikt(allt här i bloggen är visserligen min åsikt och inte nån jävla undersökning)) så "synd" för oss att vi inte har med oss. Utan dom tycker visst att det är väldigt viktigt att understryka att vi får ta med en flaska vin om vi vill. Eller sprit! Eller bara en cider om vi vill det. *och här censurerade jag bort resterande av min text för jag blev lite fegis*
 
Jag är inte emot att folk dricker, jag är inte emot att folk drar ut på krogen och super sig redlös och har kul. Men uppenbarligen har jag något emot att universitetet promotar att vi ska ta med oss sprit när vi ska umgås. Kanske är det jag som har någon skev föreställning om hur morgondagen kommer att sluta, kanske utgår jag bara ifrån hur jag vet att det hade slutat om jag hade tagit med mig en Absolut vodka och en box Leva vin, och eftersom det är sådana föreställningar jag får i mitt huvud är det inte så konstigt att jag reagerar starkt. Fast..är det så konstigt att jag reagerar på att lärare, överhuvuden, peppar oss att inta alkohol? Är det så konstigt att jag tycker att dom som faktiskt kan påverka borde påverka åt det andra hållet istället? För nånstans har jag hört att det är väldigt vanligt att många som lägger grunden för sitt missbruk/beroende gör det under sin studietid. Och om jag ska vara en riktig moralkärring, hur sunt är det att man skaffar sig ett fett csn-lån för att skaffa sig en bra utbildning och man startar den resan med att supa två veckor i sträck. Hur sunt är det?


Kommentarer
Postat av: Anette

Håller helt med dig. Tycker inte heller skolan ska förespråka alkohol. Å det är skillnad mot mär jag gick, då varinfon ständigt att det var alkoholförbud i campuslokaler.

2017-09-04 @ 05:38:34
Postat av: Anonym

Men seriöst, får man dricka inne på skolan?! Helt sjukt..
Jag förstår inte heller hur folk orkar dricka varje dag dom två första veckorna, och ändå klarar av skolan... jag är glad att jag skippade nollningen för jag skulle bara få ångest... /Jenna.

2017-09-04 @ 06:22:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: