we manage do control our feelings. sometimes.

Det är ju roligt nästan jämt. Tvättdag = städdag. Tajmade dagen bra också! Igår låg jag däckad i sängen hela dagen, tog mig upp för att äta på kvällen annars var det täcket över huvudet som gällde. Men idag känner jag mig back on track, tvättar, städar och betar av min to do list. Varit inre stress och lite lätt ångest ett tag, skjuta saker framför sig. It's never a good thing. Men lättnaden när man gör bort sakerna. Den är fasen obeskrivlig. Nu är inte allt bortgjort och ordnat än, men på god väg. Tack mig själv för att du vaknade på rätt sida idag!
 
Helgen var fantastisk, började med att fira Jojjo som helt plötsligt är 6 år gammal! Tittat på gamla bilder från Istidsgatan och my good vad liten han var, nu är han ju en hel människa!! Med ett hjärta av guld och en charm som får vem somhelst att smälta. I would do anything for you ❤ så mycket den pojken gett mig utan att ens veta om det. Tacksamheten är enorm!
Efter födelsedagsfirande åkte jag till stora staden och hade en fortsatt underbar helg.
 
Jag har gått och blivit addicted av Amy Winehouse, så grymt bra 👌
 
Nu ska jag strax ställa mig i duschen och get ready för att bege mig till Herr Åman. Har inte sett karln sen söndagkväll, såhär kan vi ju inte ha det. Måste kramas!
 
Jag har egentligen massor att skriva, men ni vet när det blir för mycket så man kan inte sortera något. Då hoppar man över det och skriver en annan dag. Synd för er, ni får tyvärr vänta med att hoppa in mer i Anjas hjärna.
 
Puss!

Glory mornings.

Okej, jag bara måste tokgnälla ett stycke eller två. Men jag lovar att avsluta med något positivt(och det är inget framtvingat positivt). Men jag ska bara spy ur mig mornar som dessa sedan ska jag let it go och blicka framåt.
 
Jag vaknar med värk, min rygg och mina händer can go and fuck themselfes. Sedan inser jag att jag inte kommer hinna göra nytt kaffe, så as usual slänger jag in gårdagens morgonkaffe(med smör och ägg, mmm) in i micron. När jag sen väl samma minut jag inser att jag måste springa halsar i mig kaffet har det blivit kallt. Inte ljummet. Kallt. Jag springer ut till bussen och inser att det sista jag gjorde med mitt ansikte var att smeta in det med kokosolja. So yes! I'm shiny. Nu sitter jag på bussen och vill helst lägga mig ned i fosterställning och gråta och skrika för min mage. Min mage gör så förbannat jävla ont att jag tror jag ska avlida. I can't handle it. Eller jo, klart jag kan, cause I'm doing it.
 
Anyways, jag ogillar väldigt starkt stressmornar som dessa. Kliva upp tidigare? Jo, jag försöker. Varje morgon. Men uppenbarligen inte tillräckligt mycket.
 
Oh well. Enough with the whine.
 
Efter jobbet vankas kalas hos världens bästa nu 6åriga kille, älskade Jordan fyller år ❤ sedan hakar jag på herr Åman till elstockholmo vilket också kommer bli trevligt.
 
Igårkväll var det sent firande av min födelsedag med frugan och my lovergurl. Vi såg FastF8 and yes, det pirrade i maggropen! När jag kom hem insåg jag också att det var min och fruns 8års dag 😍
 
Oh well, nu sitter jag på das work(som också är fantastiskt på olika sätt) sen ska jag hem och packa klart. Raka mina ovanligt håriga ben ska jag också göra.
 
Trevlig helg gott folk! Jag hoppas ni har en bättre morgon än mig(min börjar dock vända nu 👌) Ni borde även lyssna på Betty Taller - pocketful of sunshine. Det är min happy song!

Everytime I open my eyes, I see something new.

 Nytt kan vara fantastiskt. Nytt kan vara roligt, refreshing, modigt, skrämmande och bra. Något familjärt och vanligt, något man är van vid, det kan vara tråkigt. Det kan bli för rutinmässigt. Men det kan också vara fantastiskt, tryggt, underbart och fullt med kärlek.
 
Evening thoughts.
 
 
Jag tror att hela förra veckan var bra, om jag inte minns helt fel. Även denna vecka har varit bra. Jag älskar det. Jag njuter av det. Solen värmer både utsidan och insidan, den gör verkligen det ❤
 
Jag och Herr Åman tog en eftermiddagspromenad idag, hur mysigt somhelst! Solen värmde fortfarande, jag upptäckte nya stigar, fick se en japansk trädgård(jag tror det var så han sa att det hette), vi såg en hackspett, Mr fick se min klumpiga sida. Jag skulle smidigt springhoppa fram över några plankor för att undvika vattnet dom åkte ner i när man gick över, sedan kom det en fet lerpöl som jag även den skulle undvika med mina eleganta hopp, varpå jag hoppade och skallade huvudet i ett träd istället. Well, vi fick oss ett gott skratt iallafall :)
 
Tidigare under dagen hängde jag med Frugan, hon fick hålla mig i tyglarna så jag inte köpte mer än ett par byxor på stan. Jag behöver dock två par. Men hon tyckte det var dumt att köpa ett par i fel storlek...så det blev bara ett. Tråkigt men klokt! Thank you wifey ;*
 
Tacksam för livet ❤