Livsnjutarn

Ligger atm i broparken och lapar sol. Helt solo. Halvtråkigt men ändå rätt så jävla skönt. Solen är en av mina bästa vänner, känns som att alla bekymmer bara bränns bort. Gjorde dock misstaget imorse att plocka ut boken från väskan. Rookiemistake. Ska lägga ner den direkt jag kommer hem sen får den bo där resten av sommaren, redo att utnyttjas när än lusten faller på.
 
Har varit i Vännäs hos E&E, firat twinsen och deras lill(stor)syrra ❤ Så himla gött de har det nu när de skaffat hus!! Love it.
 
Och ja, vet ni vad fasen jag gjort. Skulle ju vara med i en novelltävling, sista dagen var 30:e juni. Jag har skjutit på det till max. Skrev en som nästan blev klar, meen då började hjärnan som säger "not good enough" ta över och jag lät den. Så jag raderade allt och började på en ny. Sen började jag på ännu en ny. Det slutade iaf med att sent på kvällen den 30:e juni så hade jag fått ner ca 6000 ord(den skulle vara på 20000-30000). Jag insåg att jag inte skulle hinna klar och tänkte bara avblåsa det hela. MEN! Fast än det saknades en jävla massa tusen ord så skickade jag in den. Jag vet ju obv att jag inte kommer vinna, de kanske inte ens läser den eftersom den inte är kvalificerad att få vara med. Men grejen är den att jag skrev, jag skrev mer på dom där dagarna än jag gjort på ett par år(alltså hittepå text). Och jag skickade in den, så en total stranger har min text någonstans och kan läsa den. Det är läskigt. Men jag gjorde det. Jag övervann en rädsla.
 
Nu ska jag återgå till solen. Lots of love!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: