oh this world och alla dessa känslor.

Denna dag har gått ut på att städa. Tokstäda. Ni vet när man står på alla fyra och skrubbar? Den städtekniken har det varit. Tvättkväll är det också, snart ska jag hämta det sista, sedan vika och lägga in i förbannelse. Skojas. Jag tycker det är rogivande faktiskt. Vet ni vad mer? Jag fyndade en hel kartong med böcker i en bortskänkes sida, och passande nog för lata mig så befann den sig bara i trapphuset bredvid, score! Nu är min bokhylla iallafall lite finare. Garderoben är också rensad, fin och snart full igen.
 
Det är Jonas årsdag idag. Årsdag. Årsdag låter som något man ska fira. But not today. Jag började dagen med ont i magen och gråten i halsen, men sedan, som jag har en ovana att göra, så bara stängde jag av. Började somsagt städa istället. Jag orkar inte riktigt känna. Jag blir ärligt talat så heligt jävla förbannad när jag tänker på det. Jag blir spyfärdig. Han förtjänade att leva. Han förtjänade att fortsätta. Jag är tacksam att jag hann träffa honom, lära känna honom, prata med honom, åh alla våra samtal...Fina Jonas♥
 
Imorgon tar min ledighet slut, Svar har fortfarande stängt, så jag ska vara i returbutiken på bokavdelningen. Jag borde vara taggad, jag var taggad tidigare. Men nu har jag varit ledig, hamnat in my dark place, fastnat i tankarna. Så nu är jag bara otaggad, nervös, rädd och vill inte alls. Men jag antar att om en vecka kommer jag känna annorlunda och om ännu en vecka kommer jag nog tycka att det är fruktansvärt tråkigt att jag måste lämna bokavdelningen. Vi får se.
 
Och ja, jag tog mig in på universitetet, sjukt jävla häftigt att jag ens kom in. Har varit asjävla taggad på det också. Meeen(alltid dessa men..) igårkväll, som en blixt från klar himmel, insåg jag...hur fan tänkte jag? Huuur kan jag tro att jag ska klara det? Jag kommer gå sönder och samman.
 
Hör ni hur positiv och glad jag är? Inte på en fläck. Bara för mina böcker. Dom är jag glad för idag. Men uni, jobb, the future kan ju ba hane..
 
Nu ska jag vika tvätt. "Don't worry, be happy"
 
Jag vägrar iallafall att drunkna i min egen ångest. Den kan också fara och flyga.

Livsnjutarn

Ligger atm i broparken och lapar sol. Helt solo. Halvtråkigt men ändå rätt så jävla skönt. Solen är en av mina bästa vänner, känns som att alla bekymmer bara bränns bort. Gjorde dock misstaget imorse att plocka ut boken från väskan. Rookiemistake. Ska lägga ner den direkt jag kommer hem sen får den bo där resten av sommaren, redo att utnyttjas när än lusten faller på.
 
Har varit i Vännäs hos E&E, firat twinsen och deras lill(stor)syrra ❤ Så himla gött de har det nu när de skaffat hus!! Love it.
 
Och ja, vet ni vad fasen jag gjort. Skulle ju vara med i en novelltävling, sista dagen var 30:e juni. Jag har skjutit på det till max. Skrev en som nästan blev klar, meen då började hjärnan som säger "not good enough" ta över och jag lät den. Så jag raderade allt och började på en ny. Sen började jag på ännu en ny. Det slutade iaf med att sent på kvällen den 30:e juni så hade jag fått ner ca 6000 ord(den skulle vara på 20000-30000). Jag insåg att jag inte skulle hinna klar och tänkte bara avblåsa det hela. MEN! Fast än det saknades en jävla massa tusen ord så skickade jag in den. Jag vet ju obv att jag inte kommer vinna, de kanske inte ens läser den eftersom den inte är kvalificerad att få vara med. Men grejen är den att jag skrev, jag skrev mer på dom där dagarna än jag gjort på ett par år(alltså hittepå text). Och jag skickade in den, så en total stranger har min text någonstans och kan läsa den. Det är läskigt. Men jag gjorde det. Jag övervann en rädsla.
 
Nu ska jag återgå till solen. Lots of love!