Njut av solen när den visar sig. Samla kraft och energi. Smile.

Det här inlägget är inte alls likt det tidigare inlägget. Det här är bara pepp!
 
Haft en fantastisk dag i stan, vaknade och insåg att det var fint väder! (Bara nån timme innan hade jag sett någon rubrik om att den "sista" snön inte hade försvunnit och den "första" snön redan kommit, gu se taggad jag blev!) Men idag har solen lyst och lyser än! Jag blev lat och stannade i stan. Drog till Nico och vi köpte lite fika och la oss i Sfparken och myste. Som jag uppskattar dom stunderna, one of my favourite things; prata med Frugan om livet, samhället, framtiden, allt!
 
Nu ligger jag hemma och tittar ut genom balkongdörren och ska läsa klart boken jag läser(är helt extas över hur bra den är! Påven Johanna. Läs den!) Sedan ska jag ta och storstäda lägenheten, den behöver det ;D
 
Men, vad jag mer är taggad på; införskaffa saker!!(ja, jag är halvt naiv och tror att jag kommer ha fett mycket cash när jag går över till csn. Men jag vet att det inte riktigt är så, men jag vet också att jag kommer kunna lägga undan en slant varje månad och jag kommer inte gå med en hundralapp, om ens det, på fickan dom sista två veckorna. Utan jag kommer kunna leva. Nu pratar jag inte lyxliv och glamour, men det kommer se bättre ut än det gjort!) Jag ska införskaffa mobil, dator, cykel och andra småprylar som behövs. Det är bara saker som jag faktiskt är i behov av och nä, jag ska inte köpa allt på en gång och inte välja första bästa mobil jag ser. Jag ska vara klok i mina inköp. Jag ser fram emot det så himla mycket!!
 
Det känns som att det är ännu ett steg mot ett "vanligt" liv. Köpa en ny, egen dator! Istället för att ha en 8 år gammal skoldator, för att sedan uppgradera och köpa en begagnad för 50 kr. Jag är måttligt less på att leva och äga grejer som man gör när man lever på soc. Jag är tacksam, sakerna fungerar(hyfsat iallafall), dom är inte livsviktiga. Men jag är less. Less på att alltid äga halvfungerande begagnade saker. Så ja, jag ser fram emot det som faaaan!
 
Haha kontrasterna alltså. Ena dagen är jag tacksam över att jag inte har fått en panikattack, andra dagen är jag tacksam över att snart köpa ny teknologi. Och som jag egentligen avskyr teknologi. Men i dagens samhälle är det en nödvändighet.
 
Well, livet är upp och ner. Mitt humör är upp och ner. Idag är det upp. Enjoy the sun my sunshines! I will :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: