28/05 - all I ever wished for was another life

Vi påbörjar ledigheten med lite ångest, abstinens, frustration osv.
 

Just nu vet jag inte riktigt var jag ska ta vägen. Jag hade dödat för alkohol. Jag hade gjort vad somhelst för att bli av med allt jag känner just nu. Jag vill backa bandet ett par år och vara lika vild och galen som jag en gång var. Jag vill göra något galet impulsivt, något som jag kanske egentligen skulle ha tänkt efter två eller tre gånger innan jag gjorde. Det vill jag göra.
 
Jag vill fly landet. Jag vill leva ett annat liv.
 
Jag vill se på mig själv så som jag en gång gjorde.
 
Now it's failures on every level. It's a disaster. It's something I never wished for.
 
 
Ångest och frustration på sin högsta nivå.

27/05 - tell me your secrets, tell me how you manage to handle all this. Tell me where the key to live life is.

Wasa! I'm alive, men man kan nästan inte tro det. Jag är utan mobiltelefon, spännande. Lyckades slå fel pin-kod tre gånger. Att jag slog samma kod tre gånger är ju också något man kan fundera över. Såklart har jag inte min puk-kod. Pratade med Halebop men dom måste registrera den för att dom ska få skicka koden till mig(per post!?). Jag vill inte registrera den, jag gillar att numret inte finns på internet. Så nu bara tjurar jag. Jag vet att jag snart kommer att ge upp och faktiskt registrera den. Men nu har jag bytt simkort, så kan iaf använda internet and so on, går bara inte att ringa eller sms:a, för jag tog ett vanligt simkort och klippte det i miniformat, måste vara mini påriktigt för att funka. Wonderful!
 
Kulturnatta var iallafall underbart, vi tittade när Jessica hade spelning, dansade i regnet och åskan och levde. Jag vill göra det igen. Inatt ska jag sova hos Mattias för tredje natten, att han inte tröttnar, höhö! Sen ska jag tagga kommande dar när det blir party, ledig torsdag och fredag, yran fredag och lördag. How lovely! Jag tar igen tappad tid nu, innan jobbet börjar.
 
Imorgon har vi brännbollsturnering på skolan, men jag måste dra vid tolv tiden, ska på något jobbgrejs, någon tid som jag måste undersöka när jag laddat min telefon. Jag är inte taggad på en fläck. But what to do!
 
Nu borde jag skriva och Pearl Harbor, Sköldkörteln, Madame Bovary eller något annat fräsigt plugg jag har. Men vem kan hejda sig från att blogga när det är det eller plugg som gäller? Hohoh, nu skriver jag bara massa skit för att fördriva tiden. Det är helt okej det också.
 
Än så länge har jag inte fått upp taggen för att jobba i sommar, är så fruktansvärt, sjukligt, jävla otaggad på det så det finns inte. Jag hoppas verkligen, verkligen att jag kommer hitta på Mariehem utan problem, jag hoppas på bra väder och jag hoppas på underbara vårdtagare. Det sistnämnda tror jag dock inte ska vara något problem. Även om man möter någon som inte alltid ser fram emot ens besök så brukar det oftast sluta med att man faktiskt trivs med varandra. Jag tycker nästan det är roligast att åka till dom som man vet kommer klaga och gnälla, då får man lite utmaning och glädjen när man på något sätt lyckats få de att tycka om en är awesome! Jag tycker om äldre människor.
 
Nu längtar jag tills en dusch, det känns som att det är på tiden. Hohojaja!
 
"I wanna dance with somebody!"
 

13/05 - hold my head

while you're sinking to the bottom
you can see all your past
and hopefully you will be reminded
of why you didn't let go
 
sitter hemma hos Mattias och har just sett Gossip Girl, drömmer om ett liv på Upper East Side. Blir jag inte helt plötsligt miljonär, så lär ju den drömma stanna som en dröm. Likaså alla mina andra drömmar. Min värsta farhåga är att jag kommer att bli fast här, fast i Umeå, fast i alla mina rädslor, fast i mitt eget fängelse.
 
Mattias ska snart göra svenskaplugg, jag borde haka på honom och göra naturkunskap eller svenska. Men den mörka sidan inom mig har gett upp totalt, vad är meningen? Men jag borde inte låta den sidan av mig ta över, ett tag nu har det känts som att den gjort det helt och hållet, men kanske finns det fortfarande hopp. Kanske har jag inte gett upp helt. Såklart har jag inte gjort det, annars hade jag inte skrivit såhär.
 
Nästa onsdag ska jag på socmöte också, se över mina alkoholvanor. Like I haven't done that before. Men förhoppningsvis kommer jag få bättre hjälp nu, istället för en burk tabletter som höll mig borta från drickandet. Men allt det andra, allt som finns i min hjärna, det är inget jag kan tränga undan bara sådär. Fan vad det låter som att jag skyller ifrån mig nu, kanske är det det jag gör, kanske inte. I don't know what I'm doing anymore.
 
Nu ska jag göra om på bloggen, kanske. Sen ska jag plugga. Kanske. Jag älskar mina kansken.
 
I'm trying to keep myself over the surface
I'm trying to hold my head up high