22/04 - dancing in the past like the future isn't coming

boya! Inombords går jag på högvarv, är taggad, speedad, skulle kunna springa 50 mil utan att behöva ta ett andetag och jag känner mig stressad men sjukt motiverad. Samtidigt är jag tröttare än vad som går att förklara, vill lägga mig ner och sova i en vecka och inte behöva tänka på något alls.
 
Mixed feelings as always.
 
Tillbaka till skolan efter ett lov som faktiskt varit bra. Begav mig hem till mor och far i onsdags, sedan kom alla kära syskon och syskonbarn. Så slutet på lovet bestod av massa lek, godisätande, kortspel m.m. Det känns lite tomt och konstigt nu. Det hade varit grymt skönt om alla bodde på samma ställe.
 
Nu sitter jag på studieverkstan och borde räkna matte eller plugga svenskan. Men jag är inne i ett konstigt kapitel på matten så det går dåligt och svenskagrejerna är hemma.
 
Jag vill hem och tokstäda mitt rum, rensning av garderoben står på schemat, likaså färgning av utväxten. Vill egentligen avfärgahåret ännu en gång så jag kan slänga i en till rödfärg och hoppas på att det blir det resultatet jag vill. Men avfärgning känns som att det sliter sjukt mycket mer på håret och jag har inte råd med att tappa allt, så jag sliter på det lite minder med bara en färgning. Får stå ut med att ha svart/vinrött hår. Det funkar det också.
 
Nu upptäcker jag att jag inte kan skriva på datorn utan att det gör ont i min vänstra arm, sjukt mystiskt. Min egna dator är den enda som funkar. Wonder what the problem is?
 
And I'm tired of walking slowly,
seeing everything,
can't runaway from my own feelings.
Så jag slutar, lägger i en hög växel igen,
och  bara springer. Som aldrig förr.
Cause I can't handle this no more.

18/04 - family first

Just nu befinner jag mig hemma i Lögdeå hos mor och far. Under helgen är vi 14 personer under samma tak + 2 småttingar som håller på att bakas i ena systerns ugn än. Imorgon kommer mormor, faster och hennes man hit på fika.

Det blir trippelfirande på en och samma dag, påskfika, dopfika(Noa som döptes i Göteborg för typ ett par månader sen) får sitt fika här i norr lite sent) och mitt födelsedagsfika.

En bild på Noa som ligger och spanar läget.


Rotade bland gambilder, Lukas, jag och Angie <3Alve, Jordan och Alivia har fått påskägg av mormor/farmor och morfar/farfar.och jag har blivit grovt Minecraft beroende! Här är en bild på ett utav alla mina fails!Bloggar från mobilen så har noll aning om hur bilderna blir, i nuläget är dom mikrosmå.. Nu skola jag sova och drömma fina drömmar, goodnight dreamers.05/04 - so you do things that just makes you cry. Just to be judged.

Nu är jag hemma igen efter att ha spenderat gårkvällen och natten hos rabbe och timpen. Vi spelade ett tvspel som jag fortfarande blir irriterad över när jag tänker på. Annars var det mysigt!

intervjun i torsdag gick kanoners, så mest troligen spenderar jag sommaren i Umeå (y) fick även tillbaka matteprovet igår och precis som jag trodde så nailade jag det. Nu återstår bara slutprovet och nej jag är inte så exalterad, bara lite!

Gruppredovisningen vi hade i torsdags var ju intressant. Jag har varit ångestig och nervös över det där hela tiden, men när vi satt ned och lyssnade på dom som var före oss kände jag mig rätt så lugn och tänkte att det här kommer ju gå bra! Så fort vi gick fram och jag satte mig på stolen kände jag hur hjärtat började rusa och slog tokhårt, jag ignorerade det och började läsa(ja, jag läste, finns inte på denna karta att jag kan prata fritt under en redovisning), efter ett par meningar kände jag hur det började sticka i mina armar och vipps så domnade dom av. Jag läste ett par meningar till och bara darrade på rösten, sen la jag ner huvudet i mina händer och kände att tårarna kom och jag började gråta. Tittade på Jenny och istället för att löpa ut började jag garva. Sedan fick Jenny fortsätta med hennes del och jag lugnade ner mig och läste mitt sista stycke. Well, Vi gjorde det iallafall och jag gick inte därifrån förren sista meningen var sagd (y)

Nu ska jag städa mitt rum sedan gå iväg och handla något, världens chokladcravings har jag!! Ikväll ska jag vara med Jordan medan Soffe drar på bio och imorgonbitti ska jag haka på rabbe och timpen på någon kattutställning :) därefter troor jag att Vi ska rensa deras förråd. Förrådet är kaos och jag är sjukligt taggad!