29/09 - she managed to do it again

like a fucking bad story that's on repeat.
Ett hamsterhjul. Jag springer i ett jävla hamsterhjul.
Varenda jävla gång har jag hamnat i det här läget,
insett att jag hamnat här, blir lika frustrerad, förbannad, besviken på mig själv,
varenda jävla gång. Skriver liknande blogginlägg varenda gång.
Pratar om att jag ska bättra mig. Sedan går det ett tag.
Och ett nytt liknande inlägg hamnar återigen uppe på internets fantastiska sida.
Där jag blottar en del av mig själv och hur arg jag är på mig själv.
 
Som vanligt; Några rester som måste in senast imorgonkväll. Som vanligt; har strögjort någon och lämnat in, chillat, strögjort någon och lämnat in. För; som vanligt; jag jobbar bäst under press. Som vanligt; inte klar med resterna. Inte klar med skolan. somvanligt. Inget konstigt med det.
 
Tre frågor kvar på religionen för att den ska vara klar. sedan är jag heeeelt klar med den kursen och behöver aldrig mer öppna en religionsbok eller försöka förstå mig på vem eller vad Gud är, vad han heter eller vad han gör eller hur han uppkom, om han är kristen muslim eller jude. Tre frågor som jag ska göra klart efter att jag bloggat ur min frustration.
 
Sen har vi naturkunskapen som jag inte ens tänker säga något om. Den ger mig bara ångest.
Samhällskunskapen har jag fått förlängt på för läraren har inte gett mig mina uppgifter förren i fredags. Så den kommer också lösa sig.
Svenskan gör jag bort imorgonbitti. Förutom en uppgift. En klassiker som ska läsas.
 
Nu insåg jag något komiskt som gör mig ännu mer frustrerad, jag hoppar till det sen ska jag sluta whina över en situation jag själv skapat.
 
Dom två drygaste uppgifterna jag har som gör att jag tror jag kommer faila hårt(ska prata med mina lärare imorgon, vifta med mina ögonfransar och faktiskt förklara och be på mina bara knän om nåd, även fast jag nog inte förtjänar det); det är två klassiker jag ska läsa och rescension på båda. En engelska och en svenska. Jag är en boknörd, rättelse; jag VAR en boknörd. Hur jävla svårt kan det vara att skaffa sig en bokjävel, läsa den och sedan skriva om den!? Det är SÅNT jag tycker om, sånt jag gillar, ändå är det där jag failar hårdast! (Förutom naturkunskapen då, men där är jag faktiskt uppriktigt korkad och ointresserad)
 
Nu...ska jag lära mig något om kristendomen. jävlaskit.

20/09 - I never learn

jag älskar hur varje gång jag ska ut en fredag och har gått i skolan alltid slutar likadant; jag kom hem i bra tid, hade ungefär tre timmar på mig tills jag tänkt vara klar. Jag planerade;

16.00-1650 powernap
17.00-17.20 färga hår
17.20-18.00 äta, packa
18.00-18.30 duscha
18.30-1845 sminka
18.45-1855 håret
19.00/19.30 bussen

det slutade med pn till fem, prata i telefon och så till typ halv-tjugo i sex, klar med färgen i håret fem över sex, sätter då på ugnen och och nu hoppar jag till min slutkläm;

- jag ska skölja hur håret samtidigt som potatisen i ugnen är klar och fem minuter senare är fisken färdig och ja.. jag är sämst på att planera. När mat kommer in i bilden. Nu bränner jag nog firren också. och ja; nu borde jag stå i duschen.

17/09 - some days you just want to stay in bed.

Gick ut hårt imorse med en försovning. Sedan satt jag på sängen halvt klar, hamnade i zombiemode; tittade ut genom fönstret i en kvart och tankarna flööög. Sedan tog jag mig samman, gjorde mig klar och drog till skolan. Kändes som att jag var på bristningsgränsen hela tiden for no reason. Efter lunch tryckte jag massa godis och umgicks med mina kära vänner och tillslut vände humöret.Nu är jag at home, ätit middag och nu ska jag diska sedan ta en 20 mins powernap and then some plugg. Jag känner för en riktig slapparsöndag idag, boom!

Gymmet får vänta till imorgon.