25/10 - she's screaming higher than before, she's living louder than ever, she's willing to learn.

En gång för alla.
"I'm sorry but the party is over"
I'm sorry but the party will never end.
Cause it's like a chocolatebox,
you just need to have it all.
Cause you need to lighten up the darkness.
and no one does it better than you.
cause you're a got damn Star.
 

Jag har lov nu. Jag har lov nu. Jag har lov nu
. Ändå sitter jag och försöker lära mig skillnaden på To och Too, det måste vara bland det svåraste jag vet. aaanyways, så var planen först; nykter hela helgen och chilla hos en kompis, sedan blev planen dra till Lögdeå, sedan blev planen vara hemma och sova mig pigg, nu är planen en chillkväll på Olles. Jag har lov, så jag har tänkt hinna med massor. Inklusive plugg. Juppjupp! Även bli bjuden på Bio av boysen, jag räknar med det I really do.
 
Nuu lyder planen som följer;

- Lägga mig i sängen och se på något/några Grey's Anatomy avsnitt.
- Powernap två timmar(beroende på hur fast jag blir i Grey's)
- Äta mat.
- Duscha och göra mig klar.
- Inte planera kvällen fullt ut. Just take it as it comes.
 
SHE'S A HOLLYWOOD WHORE, PASSED OUT ON THE FLOOR!!

21/10 - dance with me in the moonlight

and watch the stars
when they're burning out
 
woopwoop! Det blev en hemmadag idag. Jag har såna där dryga nätter nu, när det inte går att sova. När jag vaknar femtioelva gånger och drömmer äckliga mardrömmar och vaknar och ser konstiga saker i mitt rum. Borde sluta upp med skräckisarna tror jag.
 
Jag har iallafall varit produktiv, varvat med Sons of Anarchy(snart sett ikapp allt!) och svenskaskrivning. Sedan höll jag på att bli too lazy, så jag klädde på mig och begav mig till Ica och införskaffade snus och mjölk(mjölken är till för att dricka upp oboyen så snabbt som möjligt. Ska ta tag i mina sockervanor). Sedan tog jag datorn och kopplade in internet. Vilket resulterade i överspeedad Anja, två uppgifter inlämnade, uppdaterat mig om vad jag missade i skolan idag. och massa musik. Älskade, älskade spotify! You make me so happy ♥
 
Nästa helg är det visst halloween+löning. Då blir det alkohol, sedan äre över. I've had enough. Egentligen känner jag att det räcker redan nu. Men halloween(I know, man hittar alltid anledningar!).
 
Nu måste jag bege mig till duschen, jag är inte fräschaste bruden i stan idag. Men det gör inget. Jag gillar att vara nasty.
 
För du tog över hela min hjärna.
Bara sådär.
och det är okej.

16/10 - She's a little runaway

When you're not the one in control
when you're not the one making up the rules
when your brain is having fun on its own
when your feelings are running in all kinds of direction
pull the handbrake
eller så fortsätter du i 360 och ser var du hamnar.
 

as always; alot have happened. Jag trodde skolan gick åt helvete och jag var påväg att strunta i den totalt. Men sen så finns det ju helt underbara lärare och rektorer där, they kind of pulled me up och gav mig luft igen. sen så började PBL arbetet förra veckan och vi hade prov i fredags, där man kunde få G eller VG. Jag fick nyss veta att jag fick vg. Innerst inne är jag sjukt stolt och glad, men jag som bara sitter här och tänker; aha..hur gick det till?
Den här veckan ska avslutas med muntlig redovisning, vilket jag redan sagt till vår lärare att that aint gonna happen. pallarintetrycketpåenfläck.
 
jag dansar hand i hand med kärleksruset varje helg nu. I kind of love it. Man kan säga att det spårar, men man kan också säga att det bara är en period och att snart tar något annat över igen. Cause I've got it under control, även om det påstås och tros att jag inte har det. I know myself.
 
jag har inte varit på gymmet sedan..ja gud vet när. Tänkte dra dit idag när jag liks bara var hemma, inte så mycket folk där vi morgonkvisten innan tolv gissade jag på. Meeen, jag pallar inte.
 
Istället ska jag strax gå och duscha, sedan bege mig till Ica för jag har ingen snusjävel, sedan fortsätta jobba med frågorna, sedan kommer kära syster Evelina på besök.
 
Helst skulle jag vilja ta glasspaketet från frysen, gå till sängen, äta, dra täcket över huvudet och sova tills syrran kommer. Men så kan man ju inte göra, är man hemma från skolan fast man inte är sjuk då måste man ju faktiskt göra något vettigt. Right? Inte bara run away like a got damn scared piece of shit. min hjärna spårar totalt. Jag vet inte vart paus-knappen är. Jag vet inte i vilken ordning någonting ska göras.
 
Nu entrar jag duschen. Typ.