25/11 - and then you realize what it's all about

Det blev no school today. Känner mig fortfarande totalt mörbultad, ont i halsen som aldrig förr och min hjärna hänger inte riktigt med. Ni vet en sån där helt vanlig måndag.
 
Sen så lovade jag att befinna mig på skolan i tid varje dag denna vecka och varenda måndag fram till jul. And I will keep it.Nu ska jag fortsätta vara duktig här hemma och räkna matte. Sedan ta tag i lite engelska och svenska.
 
sometimes you just don't know what's going on
you don't know where people stand
and you shut your brain off
cause you're too afraid
and then you just let it all slip between your fingers
cause you don't know how to handle it
and you don't know what to feel.
so you just run.

20/11 - och du upphör att existera

Jag vill få tillbaka min skrivkunnighet och jag vill kunna höja min förmåga. Men jag står still och har nog backat bakåt litegrann i några år nu.
 
Jag har jobbat med den där jävla recensionen av Fifty Shades of Grey. Det gick sjukt trögt till en början, för att jag hela tiden tänkte på vad som var lämpligt att skriva och inte när den skulle skickas in. En recension med sex som ämne hade kanske inte varit mest uppskattat av min lärare. Och jag trodde och såg faktiskt det roliga i att inte fokusera på den delen, utan snarare hur personerna i boken fungerade i övrigt, med tanke på att det enda jag hört om boken är sex hit och sex dit. Vilket jag inte alls tyckte det var.
 
Efter ett tag så släppte det och jag lyckades skriva den, sedan kom jag till the finish line och skulle bara knyta ihop säcken, skicka in den och göra min lärare stolt. Då inser jag mitt misstag. Att allt min recension bygger på är falskt. Eller kanske falskt är fel ordval, men fel. Jättefel. Så fel som det bara kan bli.
 
Direkt jag insåg det misstaget så slängdes jag såklart in i väggen och nu känner jag bara. Nej. Nej. Nej. Så jag grät en skvätt och började i banorna att allt suger, jag suger, jag kan ingenting, jag är sämst, jag vill inte, världen är dålig and so on and so on. Men, jag stängde av. Inte ens det orkar jag tänka.
 
Nu vill jag bara äta, jag vill tokäta. Lördag vill jag också ha. Det hade varit trevligt om det var lördag nu. Meen, det är för långt dit så jag ska försöka fokusera på att jag nu strax får dra täcket över huvudet och sova och imorgon efter att jag lyckats ta mig igenom skoldagen ska jag dra till rabbes jobb och handla mat. Fyfan vad jag vill äta.

13/11 - then we try to see the sunlight

Vaknade imorse av första larmet, planen var att snooza. mobilen fick krupp och det gick inte att stänga av larmet, så i en blandning av något vaket/drömmande tillstånd stängde jag av mobilen i panik. Skulle starta den igen innan jag påbörjade snoozningen. Can you guess what happened? Japp, jag somnade om. Med mobilen avslagen.
 
Vid 11.00 vaknade jag, somnade om, vaknade klockan 13.00 fick någon tuppjuck och 13.20 satt jag på bussen påväg till gymmet. Det var legendariskt skönt. Jag älskar det. Sedan handlade jag hos rabbeflickan och på vägen till das busso mötte jag bästa Jessica och Viggo. Underbart!
 
väl hemma har jag hunnit med disk, dusch och nu skola jag plugga till prov imorgon och på fredag. How loveley. Av någon anledning har dom gett oss massa feta, äckliga uppgifter. Kaos i min hjärna, ingen koll på någonting. Need to make a plan igen.
 
Mitt rum är förövrigt fortfarande städat!!